Antena Meniu Search
x

Vremea 7 noiembrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos în jumătate de ţară

Vremea pe 7 noiembrie rămâne neschimbată, cu temperaturi în media perioadei în sud şi est, şi mai mari în cealaltă jumătate. Prognoza meteo estimează maxime de 21 de grade. În Bucureşti va fi însă mult mai rece, doar 14 grade Celsius.

Vremea pe 7 noiembrie rămâne neschimbată, cu temperaturi în media perioadei în sud şi est, şi mai mari în cealaltă jumătate. Prognoza meteo estimează maxime de 21 de grade. În Bucureşti va fi însă mult mai rece, doar 14 grade Celsius.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI: Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă de tip stratiform şi izolat burniţă în regiunile extracarpatice. Pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a nopţii, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade.

Vremea 7 noiembrie în ţară

Miercuri, în sudul şi în estul ţării valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, în condiţiile prezenţei nebulozităţii joase de tip stratiform, local persistentă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde izolat va fi asociată cu burniţă. În restul teritoriului, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, cu cer variabil spre mai mult senin după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, precum şi în nordul Moldovei, dar la cote mai reduse. 

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo transmite că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -6 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Harta meteorologilor ANM cu vremea pe 7 noiembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 7 noiembrie

Conform ANM, vremea va fi uşor mai rece în Capitală faţă de marţi. Norii joşi de tip stratiform vor fi prezenţi mai ales în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 4...6 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Dimineaţa şi noaptea, izolat, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Vremea 7 noiembrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos în jumătate de ţară