Antena Meniu Search
x

Vremea 10 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi în est și căldură în restul țării

Vremea pe 10 septembrie este răcoroasă și instabilă în jumătatea estică a țării. Prognoza meteo anunță însă timp frumos în restul țării, unde temperaturile încep să crească. La București vor fi 28 de grade.

Vremea pe 10 septembrie este răcoroasă și instabilă în jumătatea estică a țării. Prognoza meteo anunță însă timp frumos în restul țării, unde temperaturile încep să crească. La București vor fi 28 de grade.

NOAPTEA DE DUMINICĂ SPRE LUNI: Cer noros și ploi slabe în zona Moldovei, iar în restul țării precipitațiile vor fi cu totul izolate. Temperaturile vor fi între 7 și 16 grade Celsius.

Vremea 10 septembrie în țară

Luni, vremea va fi răcoroasă în partea de est, în special în Moldova, nordul Dobrogei și în Carpații Orientali. În aceste zone va fi cer noros și va ploua local.

Pe acelaşi subiect

În restul țării va fi timp frumos, cu temperaturi peste media acestei perioade. Vor apărea însă condiții de ploaie după-amiază, mai ales în sud-est și la munte. Precipitațiile vor fi însă restrânse și de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona Moldovei și în Delta Dunării, unde pot fi rafale de 55 – 65 de km/h. Temperaturile maxime vor fi între 19 grade în nordul Moldovei și 28 – 29 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Moldovei. Minimele se vor încadra între 7 – 18 grade.

ÎN BUCUREȘTI: Vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, când temperaturile vor urca la 28 – 29 de grade. Cerul va fi parțial noros și vor fi condiții de ploi slabe la venirea nopții. Temperatura minimă va coborî la 13 – 15 grade. Presiunea atmosferică va fi constantă în Capitală.

Harta ANM cu vremea pe 10 septembrie

LA MARE: Vremea va fi ușor instabilă pe litoral și va fi răcoroasă dimineața, transmite ANM. Există posibilitatea de a ploua, cu descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări de scurtă durată. Prognoza meteo estimează maxime cuprinsei între 20 – 24 de grade, iar minimele între 16 – 18 grade. Apa mării va avea valori între 22 – 24 de grade.

LA MUNTE: Vremea va fi răcoroasă, iar local va ploua în Carpații Orientali. În celelalte zone muntoase va fi vreme frumoasă, cu valori peste normalul perioadei. În a doua parte a zilei sunt însă condiții de ploaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 10 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi în est și căldură în restul țării