Antena Meniu Search
x

Vremea 9 septembrie. Prognoza meteo anunță răcire a vremii și ploi

Vremea pe 9 septembrie vine cu schimbări față de ziua precedentă, când a fost cald și frumos. Prognoza meteo anunță temperaturi mai scăzute și ploi în jumătatea estică în special. În București vor fi 27 de grade.

Vremea pe 9 septembrie vine cu schimbări față de ziua precedentă, când a fost cald și frumos. Prognoza meteo anunță temperaturi mai scăzute și ploi în jumătatea estică în special. În București vor fi 27 de grade.

NOAPTEA DE SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ: Se anunță ploi slabe în Moldova și izolat în Muntenia, Transilvania și la munte. Vântul va sufla sla până la moderat, iar temperaturile vor fi între 10 – 18 grade.

Vremea 9 septembrie în țară

Duminică, vremea va fi mai rece în mare parte a țării, în special în Moldova și Carpații Orientali, unde cerul va fi noros și va ploua local în cursul zilei.

Pe acelaşi subiect

În restul României vor fi temperaturi normale pentru această perioadă, dar cu valori mai mici față de sâmbătă. După-amiaza și seara cerul se va înnora și vor apărea condiții de ploaie pe arii restrânse din Muntenia, Dobogea și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în estul țării.

Maximele zilei pornesc de la 17 grade în nordul Moldovei, până la 30 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei. Temperaturile minime vor fi între 7 – 16 grade. Presiunea atmosferică rămâne constantă, doar cu o ușoară creștere în regiunile intracarpatice.

Harta ANM cu vremea pe 9 septembrie

ÎN BUCUREȘTI: va fi cer variabil după-amiaza și seara, când vor fi și condiții de ploaie însoțită de descărcări electrice. ANM prognozează o temperatură maximă în Capitală de 27 de grade și o minimă de 13 – 14 grade.

LA MARE: Vremea se răcorește și devine instabilă. Prognoza meteo anunță condiții de ploaie și pe litoral după-amiaza și seara. Maximele vor fi de 22 – 23 de grade, iar minimele de 15 – 16 grade. Apa mării va avea o temperatură de 21 – 25 de grade Celsius.

LA MUNTE: Vremea se răcește ușor în regiunile montane, mai accentuat însă în Orientali, unde va ploua posibil pe toată durata zilei. În rest vor fi condiții locale de ploaie după-amiaza și seara, iar precipitațiile vor fi de scurtă durată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 9 septembrie. Prognoza meteo anunță răcire a vremii și ploi