Antena Meniu Search
x

Vremea 7 septembrie. Prognoza meteo anunţă din nou căldură

Vremea pe 7 septembrie revine la situaţia de săptămâna trecută. Prognoza meteo anunţă restrângerea ploilor şi reinstalarea căldurii. Va fi însă doar temporar, pentru că în weekend sunt anunţate din nou precipitaţii. Vineri, în Bucureşti, vor fi 28 de grade.

Vremea pe 7 septembrie revine la situaţia de săptămâna trecută. Prognoza meteo anunţă restrângerea ploilor şi reinstalarea căldurii. Va fi însă doar temporar, pentru că în weekend sunt anunţate din nou precipitaţii. Vineri, în Bucureşti, vor fi 28 de grade.

Noaptea de joi spre vineri: va mai ploua slab şi trecător în cursul nopţii, în centru şi extremitatea estică. În rest, precipitaţiile vor fi izolate. Temperaturile vor fi cuprinse între 10 - 18 grade.

Vremea 7 septembrie în ţară

Vineri, vremea va fi frumoasă şi va fi cald în cele mai multe regiuni ale ţării. Vor mai fi semnalate şi ploi însoţite de descărcări electrice în special după amiaza, dar pe suprafeţe restrânse din nord, centru şi de la munte. Precipitaţii se pot înregistra cu totul izolat în restul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi zone de câmpie din Oltenia. Maximele sunt între 21 - 31 de grade, iar minimele între 8 - 18 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Schimbări de vreme în weekend

Starea meteo se va schimba din nou în weekend. Specialiştii anunţă reîntoarcerea ploilor începând de sâmbătă.

OSCAR STANCIU, expert meteo al Observator: Ploile prognozate pentru următoarea perioadă sunt bine-venite, mai ales ca fenomenul de secetă pedologică s-a instalat deja în Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei și Munteniei, în nordul și sudul Transilvaniei, izolat în sudul, centrul și estul Olteniei, nordul și vestul Banatului. În zona litoralului şi vântul va fi mai intens, rafalele urmând sa depăşească 50...60 km/h, iar marea sa fie agitată.  Dimineţile vor fi cu ceaţă si răcoroase în zonele depresionare din estul Transilvaniei, temperaturile minime din aceste regiuni netrecând de 8...10 grade. La amiază, temperaturile maxime vor avea valori de la 17 - 19 grade în Moldova, până la 29 - 30 de grade în sud-vestul Olteniei, regim termic apropiat de normalul perioadei. 

Harta întocmită de ANM cu vremea pe 7 septembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 7 septembrie

În Capitală, vremea va fi uşor mai caldă decât media acestei perioade. Trecător, cerul va fi înnorat, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, în special după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat. Maxima zilei va fi de 28 de grade, transmite prognoza meteo. Minimele vor fi între 15 - 17 grade, iar presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea la mare pe 7 septembrie

La mare, vineri, vremea e din nou bună pentru plajă. ANM anunţă timp frumps şi încălzire. Cerul va fi variabil şi, totuşi, în nordul litoralului vor mai fi condiţii de ploaia şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în timpul zilei. Maximele vor urca de la 23 la 27 de grade, iar minimele vor fi între 16 - 18 grade. Apa mării va avea valori între 23 - 25 de grade.

Prognoza meteo la munte pentru vineri

La munte ploile se restrâng, cu toate că local vor mai fi precipitaţii însoţite de descărcări electrice, spre după-amiază. În rest, vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile sunt la aceleaşi valori cu cele din zilele trecute. Vântul va sufla slab şi moderat.

Sursa: Administraţia Naţională de Meteorologie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 7 septembrie. Prognoza meteo anunţă din nou căldură