Antena Meniu Search
x

Vremea 11 noiembrie. Prognoza meteo anunță când se răcește

Vremea pe 11 noiembrie este caldă, dar schimbările de temperatură survin de zilele următoare. Prognoza meteo anunță o răcire accentuată care va fi resimțită de marți. În București, duminică, vor fi 17 grade.

Vremea pe 11 noiembrie este caldă, dar schimbările de temperatură survin de zilele următoare. Prognoza meteo anunță o răcire accentuată care va fi resimțită de marți. În București, duminică, vor fi 17 grade.

NOAPTEA DE SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ: Cerul va fi variabil, dar în special în a doua parte a nopţii în estul, sud-estul şi extremitatea de sud a ţării va apărea nebulozitatea joasă, stratiformă, iar local în zonele joase de relief se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, izolat până în jurul a -10 grade.

Vremea 11 noiembrie în țară

Duminică, vremea va continua să fie caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, cu precădere la orele amiezii. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile estice şi sud-estice, unde local la începutul zilei şi pe arii mai extinse noaptea va fi nebulozitate joasă, asociată trecător şi cu burniţă sau ploaie slabă, spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 19 grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7...-6 grade în cele ale Carpaţilor Orientali. Local, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte.

Pe acelaşi subiect
Harta meteorologilor de la ANM cu vremea pe 11 noiembrie

Când se răcește vremea

Schimbarea vremii începe de luni, când, deși va fi cald încă, temperaturile încep să scadă. Marți însă, răcirea este foarte vizibilă mai ales în nordul Moldovei, când maximele zilei vor fi de doar 4 grade. Prognoza meteo arată și că la munte vor fi condiții de polei. În vestul României însă va fi cald, până la 18 grade, în timp ce în Capitală, pe 13 noiembrie, vor fi doar 13 grade ziua.

Prognoza meteo pentru București pe 11 noiembrie

Duminică, ANM prognozează că, în Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, cu precădere la orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu nori joşi sau ceaţă la începutul zilei şi noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade. Presiunea atmosferica va creşte.

Cum va fi duminică la munte

Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice diurne peste mediile specifice lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 11 noiembrie. Prognoza meteo anunță când se răcește