Antena Meniu Search
x

Vremea 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Ce ne aşteaptă în debutul ultimei luni de iarnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în debutul ultimei luni de iarnă. 

Prognoza meteo ANM pe patru săptămâni
Vremea 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Ce ne aşteaptă în debutul ultimei luni de iarnă - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în debutul ultimei luni de iarnă. 

Potrivit meteorologilor ANM, vremea la începutul lunii februarie va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării. 

Prognoza meteo 14 - 21 ianuarie 2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.

Pe acelaşi subiect

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării.

În rest, cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

Vremea 21 - 28 ianuarie 2019

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Prognoza meteo 20 ianuarie - 4 februarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Vremea 4 - 11 februarie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Ce ne aşteaptă în debutul ultimei luni de iarnă