Antena Meniu Search
x

Vremea 14 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi şi temperaturi scăzute

Vremea pe 14 noiembrie va fi rece în mare parte a ţării şi va ploua pe arii extinse. Doar în vest va fi mai cald. Prognoza meteo anunţă însă o accentuare a frigului de joi, când va lovi un val siberian în România. Miercuri, în Bucureşti, vor fi 12 grade.

Vremea pe 14 noiembrie va fi rece în mare parte a ţării şi va ploua pe arii extinse. Doar în vest va fi mai cald. Prognoza meteo anunţă însă o accentuare a frigului de joi, când va lovi un val siberian în România. Miercuri, în Bucureşti, vor fi 12 grade.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI: În regiunile extracarpatice nebulozitatea va persista, iar în restul ţării cerul se va înnora în a doua parte a nopţii. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă, ce izolat în Moldova, în estul Transilvaniei şi zona Carpaţilor Orientali vor favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade în depresiunile intramontane şi 8 grade în Câmpia de Vest. Pe spaţii mici vor mai fi condiţii de ceaţă.

Vremea 14 noiembrie în ţară

Miercuri, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi în general închisă, cu cer noros şi ploi slabe, dar pe spaţii extinse, condiţii în care valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. În zona montană, spre seară şi noaptea, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de polei. În extremitatea de vest şi sud-vest a teritoriului, vor fi şi intervale de timp cu cer variabil, ploile vor fi posibile izolat şi se vor înregistra la amiază temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite ale datei.

Pe acelaşi subiect
Harta cu vremea pe 14 noiembrie

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă unde în a doua parte a intervalului temporar va fi viscol. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -1 şi 7 grade. Izolat şi trecător va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilă.

Evoluţia temperaturilor în ziua de joi

Valul de aer rece loveşte joi

Joi, vremea va fi în general închisă şi în răcire uşoară. Un val de aer siberian îşi face simţită prezenţa la nivelul ţării şi va influenţa temeraturile din următoarea perioadă. Înnorările vor fi persitente şi va ploua slab în majoritatea zonelor. În zona montană precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă local mai consistent în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

Prognoza meteo din 14 noiembrie şi din 15 noiembrie

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 14 noiembrie

Conform prognozei de la ANM, miercuri, în Capitală, vremea se va menţine în general închisă, cu nebulozitate persistentă şi trecător ploaie slabă, mai ales seara şi în cursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 6...7 grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilă.

Cum va fi miercuri la munte

Şi în zonele montane vremea se va răci din 14 noiembrie. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii slabe, în cursul zilei predominant sub formă de ploaie, iar spre seară şi noaptea, sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În Carpaţii Occidentali cerul va fi variabil, dar numai izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste, unde în a doua parte a intervalului temporar va fi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 14 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi şi temperaturi scăzute