Antena Meniu Search
x

Vremea 12 noiembrie. Prognoza meteo anunță scăderea temperaturilor

Vremea pe 12 noiembrie rămâne caldă, dar temperaturile încep să scadă. Prognoza meteo arată că răcirea devine serios resimțită de marți în est și sud. În București, luni, vor fi 13 grade.

Vremea pe 12 noiembrie rămâne caldă, dar temperaturile încep să scadă. Prognoza meteo arată că răcirea devine serios resimțită de marți în est și sud. În București, luni, vor fi 13 grade.

NOAPTEA DE DUMINICĂ SPRE LUNI: Cerul va fi variabil, exceptând regiunile estice şi sud-estice, unde treptat se va extinde nebulozitatea joasă, asociată izolat şi trecător cu burniţă sau ploaie slabă, mai ales spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între -2 şi 11 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -8 grade în estul Transilvaniei. Local, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

Vremea 12 noiembrie în țară

Marți, vremea va avea valori termice diurne mai ridicate decât în mod normal în regiunile intracarpatice şi în sud-vest, dar în restul teritoriului vor marca o scădere faţă de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă, local persistentă şi pe spaţii mici asociată cu burniţă sau ploaie slabă, în Moldova, Dobrogea, Muntenia, iar în cursul nopţii şi în Oltenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra de la 7...8 grade în jumătatea de nord a Moldovei, până la 19...20 de grade în Banat şi dealurile Crişanei, iar cele minime între -1 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea local în zonele joase se va semnala ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte.

Pe acelaşi subiect
Harta de la ANM cu vremea pe 12 noiembrie

Vremea se răcește de marți

Miercuri, vremea se va răci mai ales în regiunile extracarpatice, unde, în condiţii de nebulozitate joasă de tip stratiform, asociată trecător cu ploi slabe şi burniţă, regimul termic se va situa sub cel specific datei. Prognoza meteo anunță că temperaturile maxime vor fi de la 6 grade în Moldova şi Dobrogea, până la 18 grade în Dealurile de Vest, iar minimele se vor încadra între 0 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru București pe 12 noiembrie

Valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât în ziua anterioară, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 13 grade, spune ANM. Minima va fi mai ridicată decât normalul perioadei şi va avea valori de 6...7 grade. În cea mai mare parte a intervalului va fi nebulozitate joasă stratiformă, posibil asociată trecător cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte.

Cum va fi luni la munte

Vremea va continua să fie caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar treptat în a doua parte a intervalului în Carpaţii Orientali şi Meridionali se va extinde nebulozitatea de tip stratiform, care trecător va fi asociată cu burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni, izolat se va semnala ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 12 noiembrie. Prognoza meteo anunță scăderea temperaturilor