Antena Meniu Search
x

Vremea 20 decembrie. Prognoza meteo anunță ger în toată țara

Vremea pe 20 decembrie este rece în toată țara. Nu se vor mai semnala precipitații însă. Prognoza meteo anunță temperaturi care scad noaptea până la minus 14 grade în unele zone. În București, joi, valorile termice sunt negative, de maximum minus 1 grad.

Vremea pe 20 decembrie este rece în toată țara. Nu se vor mai semnala precipitații însă. Prognoza meteo anunță temperaturi care scad noaptea până la minus 14 grade în unele zone. În București, joi, valorile termice sunt negative, de maximum minus 1 grad.

Noaptea de miercuri spre joi: Vremea va fi rece, local geroasă în nordul, centrul şi nord-estul ţării şi doar izolat în rest, cu temperaturi minime între -14 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade. Cerul va fi variabil în zonele înalte de relief, însă în cele joase vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse ceaţă, asociată cu chiciură şi trecător fulguieli.

Vremea 20 decembrie în țară

Joi, vremea va continua să fie rece, geroasă în orele dimineţii mai ales în nord şi centru, iar noaptea, izolat, cu precădere în sud-estul Transilvaniei şi în dealurile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime, în general, între -14 şi -2 grade. Se va menţine nebulozitate de tip stratiform în zona joasă de relief din sudul şi estul ţării, pe suprafeţe mici cu ceaţă şi chiciură, iar trecător fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara şi noaptea în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii mixte şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi la munte spulberând zăpada.

Pe acelaşi subiect
Harta furnizată de ANM cu vremea pe 20 ianuarie

Vineri, vremea se încălzește ușor

Valorile termice vor marca o uşoară creştere vineri, care se va resimţi în special în zonele deluroase, unde cerul va fi variabil, dar mai puţin în regiunile joase, cu precădere din sud şi est, în condiţii de nebulozitate persistentă. În vest, nord şi centru vor fi înnorări şi mai ales spre seară şi noaptea se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare ce local vor depune polei. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste mai ales ninsori. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade, uşor mai ridicate în vest.

Prognoza meteo pentru București în 20 decembrie

Potrivit ANM, joi, vremea se va menţine rece în Capitală. Va fi nebulozitate joasă şi, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă şi chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade.

Cum va fi joi la munte

Vremea va fi rece, geroasă în orele dimineţii şi local noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara şi noaptea în masivele vestice, unde doar pe spaţii mici vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona Munţilor Banatului unde temporar va spulbera zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Vremea » Vremea 20 decembrie. Prognoza meteo anunță ger în toată țara