Antena Meniu Search
x

Vremea 19 decembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi chiar şi de minus 20 de grade

Vremea pe 19 decembrie este foarte rece în toată ţara, însă precipitaţiile scad din intensitate. În cursul nopţii se vor înregistra temperaturi chiar şi de minus 20 de grade Celsius în unele zone. În Bucureşti, maxima va fi de minus 1 grad.

Vremea pe 19 decembrie este foarte rece în toată ţara, însă precipitaţiile scad din intensitate. În cursul nopţii se vor înregistra temperaturi chiar şi de minus 20 de grade Celsius în unele zone. În Bucureşti, maxima va fi de minus 1 grad.

Noaptea de marţi spre miercuri: Înnorările vor persista în majoritatea zonelor, exceptând extremitatea de vest-nord-vest şi cea de nord-est unde vor fi intervale de înseninare. Îndeosebi la începutul nopţii în sudul, estul şi centrul ţării pe arii restrânse vor mai fi ninsori slabe. Temperaturile minime se vor încadra în general între -9 şi -2 grade.

Vremea 19 decembrie în ţară

Miercuri, vremea va fi rece, geroasă noaptea local în Moldova, Transilvania şi Maramureş. Cerul va deveni variabil în zonele înalte de relief, însă în cele joase vor fi înnorări local persistente şi pe spaţii restrânse ceaţă, asociate izolat cu fulguieli sau chiciură. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări ziua în sud-estul ţării, iar în a doua parte a intervalului în sudul Banatului, inclusiv în zona montană. 

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 2 grade, iar cele minime între -13 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -20 de grade. Presiunea atmosferica va scădea uşor în vestul, nord-vestul şi centrul ţării.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 19 decembrie

Gerul persistă şi joi

ANM transmite că joi vremea va continua să fie rece, geroasă în orele dimineţii în nord şi în centru, iar noaptea local şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime între -16 şi -4 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest, în deltă şi pe litoral. Se va semnala ceaţă, asociată cu chiciură, mai ales dimineaţa şi noaptea, dar pe alocuri persistentă în mare parte din interval. 

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 19 decembrie

Vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi în scădere; maxima va fi de -2...-1 grad, iar minima de -6...-5 grade. Cerul va fi mai mult noros, vor fi posibile fulguieli, iar vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va fi rece, geroasă noaptea îndeosebi în Carpaţii Orientali şi în cei Meridionali. Cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului. Variaţiile termice faţă de intervalul anterior vor fi nesemnificative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea 19 decembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi chiar şi de minus 20 de grade