Antena Meniu Search
x

Vremea 17 decembrie. Prognoza meteo anunţă ninsori, polei şi ceaţă

Vremea pe 17 decembrie se menţine rece, cu ninsori abundente şi precipitaţii mixte în marea majoritate a ţării. Prognoza meteo anunţă şi depuneri de polei, precum şi gheţuş, pe arii restrânse. În Bucureşti vor fi maximum 2 grade Celsius.

Vremea pe 17 decembrie se menţine rece, cu ninsori abundente şi precipitaţii mixte în marea majoritate a ţării. Prognoza meteo anunţă şi depuneri de polei, precum şi gheţuş, pe arii restrânse. În Bucureşti vor fi maximum 2 grade Celsius.

Noaptea de duminică spre luni: Cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie în Dobrogea, predominant ploaie în Muntenia şi în jumătatea de sud a Moldovei, mixte în jumătatea de nord a Moldovei, cea mai mare parte a Olteniei şi estul Transilvaniei, mai ales ninsoare în restul Transilvaniei, Maramureş şi la munte şi doar ninsoare pe arii restrânse în Banat şi în Crişana. Se va forma polei local în Moldova, în estul Olteniei şi al Transilvaniei şi doar izolat în restul teritoriuliu. Vântul va avea unele intensificări, pe arii restrânse la munte, unde trecător va mai viscoli ninsoarea şi în sud-estul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -6 şi 5 grade, cu cele mai mici valori în extremitatea de vest a teritoriului. Spre dimineaţă izolat se va forma ceaţă.

Vremea 17 decembrie în ţară

Luni, vremea va fi închisă şi rece în cea mai mare parte a ţării, cu precipitaţii slabe şi moderate cantitativ, în majoritatea zonelor. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie în Dobrogea şi în jumătatea de est a Munteniei, mixte în jumătatea de vest a Munteniei, în sudul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în celelalte regiuni.

Pe acelaşi subiect

Pe arii restrânse se va depune polei sau se va forma gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, unde trecător va viscoli ninsoarea, şi în Dobrogea.

Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 5 grade, mai ridicate pe litoral, până spre 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade. Pe suprafeţe mici va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte dinspre nord-estul ţării la valori înalte.

Marţi temperaturile ajung până la 4 grade Celsius

Conform ANM, marţi, vremea se va menţine închisă şi rece. Local se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare la munte şi mai ales lapoviţă şi ninsoare în restul teritoriului. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 4 grade, iar cele minime între -10 şi -1 grad. Izolat vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va continua să crească.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 17 decembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 17 decembrie

În Capitală, vremea va fi închisă. Temporar va ploua, iar în a doua parte a nopţii ploaia se va transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 1-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad. Presiunea atmosferica va creşte foarte puţin, la o valoare mai mare decât cea normală.

Cum va fi luni la munte

Vremea va fi închis, cu precipitaţii slabe şi moderate cantitativ, predominant sub form de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbur, unde trecător va viscoli ninsoarea. Pe arii restrânse va fi gheţuş şi izolat, polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Vremea » Vremea 17 decembrie. Prognoza meteo anunţă ninsori, polei şi ceaţă