Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 29 aprilie 2022. Ploi slabe, cer noros și temperaturi scăzute

Vremea 29 aprilie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 29 aprilie.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 15:36

În noaptea de joi spre vineri cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord-est a țării unde local va mai ploua. În Moldova și în zona Carpaților Orientali cantitățile de apă vor depăși pe areale mici 15...20 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat. La altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

Cum va fi vremea vineri 29 aprilie 2022

Vremea va fi rece pentru sfârșitul lunii aprilie în Moldova, iar în rest valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă și se vor apropia de mediile climatologic specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, în general slabe, ziua local în zonele de deal și munte, precum și în estul și sud-estul țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu precădere în sud-vest. La munte, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Carpații Orientali și în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, în special după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 19....20 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări și local vor fi averse, în general slabe, ziua în toate masivele, iar noaptea cu precădere în cele sud-vestice. Vor fi ploi, însă la altitudini de peste 1800 m, se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Carpații Orientali. Regimul termic nu va varia semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 29 aprilie 2022. Ploi slabe, cer noros și temperaturi scăzute