Antena Meniu Search
x

Vremea 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. Prognoza meteo de Crăciun și Revelion

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 11:05

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. Prognoza meteo de Crăciun și Revelion - Observator

ANM a emis, vineri, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit meteorologilor, în ţara noastră îşi face simţită prezenţa o masă de aer cald, astfel că temperaturile vor fi mai ridicate pentru această perioadă în prima jumătate a lunii decembrie, mai ales în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei.

Vremea de Crăciun și Revelion

Din 20 decembrie, valorile în termometre vor reveni la normal în aproape toată țara.

Pe acelaşi subiect

La fel, cantitățile de precipitații estimate în perioada Crăciunului și a Anului Nou vor fi apropiate de cele normale, în majoritatea zonelor.

Prognoza meteo 6 - 13 decembrie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură.

Vremea 13 – 20 decembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 20 – 27 decembrie 2021

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale și sud-estice.

Vremea 27 decembrie – 3 ianuarie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Vremea » Vremea 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. Prognoza meteo de Crăciun și Revelion