Antena Meniu Search
x

Vremea 7 decembrie. Prognoza meteo anunţă ger şi polei

Vremea pe 7 decembrie este rece în cea mai mare parte a României. În jumătatea nordică vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare şi e risc de polei. În Bucureşti vor fi 2 grade maximum.

Vremea pe 7 decembrie este rece în cea mai mare parte a României. În jumătatea nordică vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare şi e risc de polei. În Bucureşti vor fi 2 grade maximum.

Noaptea de joi spre vineri: Vremea va fi rece pentru această dată, local geroasă în centrul şi în nord-estul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 şi -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jur de -17 grade.

Vremea 7 decembrie în ţară

Vineri, vremea se va menţine rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales centru, sud şi est. Cerul va prezenta înnorări şi se vor semnala precipitaţii slabe, ziua predominant sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în regiunile nordice, iar noaptea vor fi ploi în Banat, Crişana şi nordul Moldovei, precipitaţii mixte în Maramureş, local în Transilvania şi în zonele de munte. Pe arii restrânse îndeosebi în a doua parte a intervalului în nordul, centrul şi nord-estul teritoriului, precum şi la munte va fi gheţuş sau polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo arată că temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 3 grade. În zonele joase din sud şi sud-est mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferica va scădea la regim de presiune joasă - în regiunile intracarpatice, chiar accentuat.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 7 decembrie

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 7 decembrie

În Capitală, pentru vineri, ANM anunţă că vremea se va menţine rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar mai ales dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade. Presiunea atmosferica va scădea de la o valoare relativ înaltă la una mai mică decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Vremea va fi rece pentru această dată, geroasă dimineaţa, local în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi izolat în rest. Cerul va prezenta înnorări şi se vor semnala precipitaţii, sub formă de ninsoare ziua în nordul Carpaţilor Orientali şi mixte pe parcursul nopţii şi în restul masivelor. Pe spaţii mici îndeosebi în a doua parte a intervalului va fi gheţuş sau polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea 7 decembrie. Prognoza meteo anunţă ger şi polei