Antena Meniu Search
x

Vremea se schimbă dramatic în Bucureşti, chiar în noaptea de Înviere. ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, până duminică, 28 aprilie, ora 18.00. 

de Redactia Observator

la 26.04.2019, 15:02

Ploi torenţiale şi vijelii în Bucureşti în noaptea de Înviere
Vremea se schimbă dramatic în Bucureşti chiar în noaptea de Înviere. ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală - Facebook

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, până duminică, 28 aprilie, ora 18.00. 

Meteorologii anunţă că în intervalul 27 aprilie, ora 12.00 - 28 aprilie, ora 18.00, vremea se schimbă dramatic în Bucureşti.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie) și, posibil, și în după-amiaza zilei de duminică (28 aprilie), probabilitatea de a se semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice și averse va fi ridicată.

În restul intervalului, va predomina o vreme frumoasă și caldă, cu maxime de 25...27 de grade, sâmbătă și în jurul a 23 de grade, duminică. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperatura va scădea spre 11...12 grade.

ANM a emis astăzi o alertă meteo pentru toată ţara, care vizează vremea în noaptea de Înviere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea se schimbă dramatic în Bucureşti, chiar în noaptea de Înviere. ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală