Antena Meniu Search
x

Video Angajaţii firmei de salubritate din Iaşi, urmăriţi prin GPS de şefi: unii şi-au dat demisia. Cât a costat sistemul

Angajaţii de la salubritate sunt urmariţi prin GPS în Iaşi. Şefii companiei se asigură aşa că străzile sunt curăţate corespunzător. Supăraţi că sunt urmăriţi, mulţi angajaţi ameninţă cu demisia.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 21.01.2023, 09:41

Vezi și

Angajaţii de la salubritate îşi încep programul la ora 4:00 dimineaţa, dar nu înainte de a primi un dispozitiv GPS de mici dimensiuni care le încape în buzunar. GPS-ul le face munca mai uşoară şefilor lor pentru că pot verifica mai uşor unde s-a curăţat deja, care sunt străzile pe unde trebuie să se mai intervină pe parcursul zilei şi, desigur, se pot face mai uşor verificări şi controale.

Sistemul GPS a costat doar 18.000 de lei

Din două în două minute, la centrul de comandă al firmei de salubritate se face o reverificare şi un update şi mai apoi se decide unde trebuie trimişi angajaţii pentru a curăţa. În primă fază, nu toţi angajaţii au fost fericiţi cu decizia conducerii, unii dintre ei chiar şi-au dat demisiile. Însă în scurt timp cei rămaşi s-au obişuit, mai ales că sistemul a dat rezultate vizibile.

Sistemul GPS a costat doar 18.000 de lei şi atât de bine merge proiectul încât şi alte judeţe şi mari oraşe din ţară vor să-l implementeze. Spre exemplu, la Constanţa se poartă discuţii serioase pentru a se face acelaşi lucru, poate chiar din vara viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Angajaţii firmei de salubritate din Iaşi, urmăriţi prin GPS de şefi: unii şi-au dat demisia. Cât a costat sistemul