Antena Meniu Search
x

Fiul unui preot din Iaşi, care a dispărut de acasă, a fost găsit. Iustin are 15 ani şi a plecat după o ceartă cu părinţii

Iustin Marian, adolescentul de 15 ani, care a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii a fost găsit. Băiatul nu mai dăduse niciun semn de viaţă, iar oamenii s-au panicat şi au cerut ajutorul poliţiştilor. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.04.2024, 17:48

Fiul unui preot din Iaşi dispărut de acasă a fost găsit. Iustin are 15 ani şi a plecat după o ceartă cu părinţii

Ştire iniţială: La doar 15 ani, după o ceartă puternică cu părinţii, Iustin a plecat de acasă, din Valea Lupului, judeţul Iaşi. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Tatăl lui, care este preot la Mitropolie, şi mama tânărului au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a putea da de tânăr.

La momentul dispariţiei, adolescentul purta pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre și avea asupra sa un rucsac de culoare neagră.

Semnalmentele lui Iustin

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 24.04.2024, numitul NIMERINCU IUSTIN MARIAN, de 15 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Valea Lupului, judetul Iași și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 90 kg, ten deschis, față ovală, păr șaten, ochi căprui.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre și avea asupra sa un rucsac de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fiul unui preot din Iaşi, care a dispărut de acasă, a fost găsit. Iustin are 15 ani şi a plecat după o ceartă cu părinţii