Antena Meniu Search
x

Costan, un polițist din Alba, a murit fulgerător la doar 46 de ani. I s-a făcut rău acasă și a murit în câteva ore, la spital

Doliu în ministerul Afacerilor Interne, după ce Costan Arghir, polițist din cadrul IPJ Alba, a murit fulgerător la doar 46 de ani. Bărbatului i s-a făcut rău acasă și s-a stins în câteva ore, la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.01.2022, 13:50

Costan, un polițist din Alba, a murit fulgerător la doar 46 de ani. I s-a făcut rău acasă și a murit în câteva ore, la spital

Tragedia a avut loc noaptea trecută. Costan fusese la serviciu și nimic nu anunța cumplitul sfârșit. Aseară, polițistul a început să se simtă rău și a decis să meargă la spital, unde, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean, polițistul nu avea Covid și nici nu suferea de afecțiuni de care să știe.

Costan Arghir, plâns de familie, colegi și prieteni

Colegii de la IPJ Alba deplâng moartea fulgerătoare a bărbatului. Ei i-au adus un "un ultim omagiu celui care a fost un judiciarist desăvârșit, un om bun și un prieten devotat".

Pe acelaşi subiect

"Moartea a lovit fulgerător și l-a luat pe colegul nostru Costan Arghir, din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș. Avea 46 de ani, iar noaptea trecută s-a simțit rău și s-a dus la spital unde, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Era polițist din anul 2005, iar înainte de a fi încadrat în poliție a fost jandarm. Colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Alba este alături de soția sa, în aceste clipe de profundă tristețe și îi aduce un ultim omagiu celui care a fost un judiciarist desăvârșit, un om bun și un prieten devotat. 

Dumnezeu să te așeze între cei drepți, coleg drag!", a transmis IPJ Alba.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

"Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Nu imi vine sa cred. Odihna vesnica".

"Azi ai plecat!!! Zbor lin spre cele sfinte Arghir Costan!!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace unchiu Ghilu! Prea repede si prea in graba ai plecat".

"Doamne nu-mi vine sa cred! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!! Condoleanțe familiei!!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Costan, un polițist din Alba, a murit fulgerător la doar 46 de ani. I s-a făcut rău acasă și a murit în câteva ore, la spital