Antena Meniu Search
x

Video Latin American Music Awards 2024. Feid și Karol G au fost cele mai premiate vedete ale serii, fiecare cu câte 6 trofee

Latin American Music Awards 2024. Oraşul Las Vegas a devenit, aseară, capitala muzicii latino. La Premiile Latin American Music, Thalia şi Marc Anthony au făcut spectacol atât pe scenă, cât şi pe covorul roşu. Shakira a fost, din nou, printre marii câştigători ai serii. 

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 22:21

Vezi și

Celebra cântăreaţă mexicană Thalía a deschis gala Latin American Music Awards cu piesa "Te Va a Doler", un remix inclus pe noul album, lansat chiar săptămâna trecută.  Artista în vârstă de 52 de ani a captat toată atenţia publicului atunci când a urcat pe scenă într-un costum metalic strălucitor, decupat pe alocuri. 

Regina telenovelelor a fost şi una dintre gazdele evenimentului şi a transformat seara într-o adevărată prezentare de modă. A schimbat în câteva ore nu mai puţin de 5 ţinute. Marc Anthony a cântat, în premieră, noul său single "Ale Ale". Cele mai multe premii au plecat aseară din Las Vegas către Columbia.

Feid și Karol G, cele mai premiate vedete ale serii

Cântăreţii Feid și Karol G au fost cele mai premiate vedete ale serii, luând acasă câte 6 premii, inclusiv pentru artistul anului şi albumul anului. Deşi nu a fost prezentă la gala muzicii latino, Shakira s-a aflat şi ea printre marii câştigători. Hit-ul "Te quedo grande" a fost numit cântecul anului, iar "Acróstico" –  pe care îl interpretează alături de cei doi copii ei a primit titlul de cel mai bun cântec pop. Tot Shakira a luat şi premiul pentru cel mai bun artist – Pop. 

Premiile pentru grupul anului şi turneul anului au mers la formaţia RBD care s-a reunit, anul trecut, pentru scurt timp. 

Spectacol a fost şi pe covorul roşu

Spectacol a fost şi pe covorul roşu, însă chiar şi aici, regina a fost tot Thalia. Artista a purtat o salopetă roşie mulată, pe care a accesorizat-o cu o fundă supradimensionată, dar şi cu o pălărie pe măsură.

Cântăreața de origine mexicană Becky G a făcut şi ea senzaţie. A optat pentru o ţinută din două piese care i-au pus în evidenţă silueta de invidiat. Între timp, fosta regină a frumuseţii, Nadia Ferreira, a păşit la braţul soţului ei, Marc Anthony, într-o rochie neagră semitransparentă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Entertainment » Latin American Music Awards 2024. Feid și Karol G au fost cele mai premiate vedete ale serii, fiecare cu câte 6 trofee