Antena Meniu Search
x

Dinamo – FC Voluntari 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Superligii. Dinamo, doar şanse teoretice de a evita retrogradarea

Dinamo Bucureşti a fost ţinută în şah de FC Voluntari, 1-1 (1-1), vineri seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a fazei play-out a Superligii de fotbal, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 22:08

Dinamo – FC Voluntari 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Superligii. Dinamo, doar şanse teoretice de a evita retrogradarea
- Inquam Photos / Vali Marin

Dinamo, care a controlat jocul de la un capăt la altul, a reuşit să deschidă scorul prin francezul Eddy Gnahore (35), cu un şut din voleu, deviat de Igor Armaş. Ilfovenii au egalat imediat, prin argentinianul Juan Cascini (37), lăsat nemarcat la centrarea lui Vadim Raţă.

Dinamo rămâne cu o singură victorie în play-out, trei egaluri şi trei eşecuri

Dinamo şi-a creat puţine ocazii de gol în repriza secundă, kosovarul Astrit Selmani fiind blocat in extremis de portarul Jesus Fernandez (74), în timp ce Dani Iglesias (81) a şutat la colţul lung, puţin alături. Oaspeţii au avut ocaziile mai mare, dar Nicolae Carnat (82) a trimis în bară de la 25 de metri, iar Daniel Florea a reluat pe lângă poartă (90+6) din marginea careului mic, la ultima fază a meciului.

Arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru Dinamo în min. 53, pentru henţ în careu la Radu Boboc, dar a revenit asupra deciziei după vizionarea reluărilor video.

Pe acelaşi subiect

Dinamo rămâne cu o singură victorie în play-out, trei egaluri şi trei eşecuri. FC Voluntari are trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape. Dinamo a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 3-2 în deplasare şi 1-0 acasă.

Până la finalul sezonului, Dinamo mai are de jucat cu Universitatea Cluj (în deplasare) şi UTA Arad (acasă), iar FC Voluntari cu FC Botoşani (în deplasare) şi cu Universitatea Cluj (acasă).

Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura (Bani ’85), Milanov (Politic ’59), Gnahore, Pavicic (Iglesias ’59), Amzăr (Borduşanu ’85) – Gregorio, Selmani
  • FC Voluntari: J. Fernandez – Boboc (Paz ’85), Turda (Droppa ’85), Matricardi, Armaş, Aliji – Cascini (Carnat ’68), Crepulja, Raţă – Lambrinoc (R. Popescu ’68) – Nemec (Florea ’79)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sport » Dinamo – FC Voluntari 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Superligii. Dinamo, doar şanse teoretice de a evita retrogradarea