Antena Meniu Search
x

Video "E o gură de Rai. O regenerare totală". Locul de vis ascuns pe un deal din România care atrage sute de turiși. Oamenii, fascinați de frumusețea lui

Un loc desprins din poveşti, aflat în judeţul Harghita, i-a fermecat pe turiştii ajunşi acolo pentru a se conecta cu natura. Poiana Narciselor le-a oferit un peisaj de vis şi un cadru perfect pentru şedinţe foto. Iar parfumul florilor a completat întreaga experinţă, pe care turiştii nu o vor uita prea curând

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 08:21

Vezi și

Ne aflăm în localitatea Corund, judeţul Harghita, unde, pe dealul Calonda, cea mai mare poiană cu narcise ce se întinde pe o suprafaţă de 300 de hectare, a înflorit cu o lună mai devreme. Miile de exemplare de narcise albe au transformat pajiştea într-un adevărat tărâm al viselor.

Turiștii, fascinați de frumusețea locului

Turist: Absolut superb. Zici că a nins, parcă esti pe partie. Așa arată de alb și miroase absolut senzațional, te reîncarcă.

Turistă: Am venit să revăd acest peisaj care este ca o gură de Rai. Am fost și anul trecut și acum doi ani și este o bucurie. Îți încanta toate simțurile. E o regenerare totală.

Dacă unii dintre turişti au venit să se relaxeze la un picnic alături de familie, alţii au venit pentru amintiri. Şi cum zona nu este ocrotită, cei mai mulţi au cules narcise pentru a le duce şi celor dragi de-acasă.

În această poiană, narcisele au o densitate de 200 de fire pe metrul pătrat, însă cine vrea să o viziteze ar trebui să se grăbească, până nu sunt culese toate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "E o gură de Rai. O regenerare totală". Locul de vis ascuns pe un deal din România care atrage sute de turiși. Oamenii, fascinați de frumusețea lui