Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident mortal în Dej. Momentul în care bărbatul fără permis intră cu maşina radiată, cu plăcuţe false, într-un cap de podeţ

Un bărbat a murit, în Dej, ucis de propria inconştienţă. Nu avea permis, dar s-a urcat la volan. A luat o maşină radiată, i-a pus numere de înmatriculare false şi a gonit pe şosele.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.05.2024 , 13:36

"Accidentul a avut loc sâmbătă seară, după ora 22, pe strada Bistriţei din Dej. Bărbatul de 38 de ani nu a avut niciodată permis de conducere, dar asta nu l-a împiedicat să iasă cu maşina la plimbare prin oraş. A condus câţiva kilometri, din comuna Nica până în Dej, iar la întoarcerea spre casă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul", transmite Alex Prunean, reporter Observator.

Accident în Dej: cursă interzisă, final tragic

"A părăsit şoseaua şi a intrat violent într-un capăt de podeţ. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în imagini se vede puterea impactului. Pompierii l-au găsit încarcerat în maşină, iar pentru a-l preda medicilor a fost nevoie de operaţiuni de descarcerare", adaugă Alex Prunean, reporter Observator.

Vezi și

"Cu manevre de resuscitare în curs, bărbatul a fost transportat la spitalul din Dej, însă după doar câteva ore a decedat. Poliţiştii au aflat că, pe lângă faptul că acesta nu deţine permis de conducere, maşina era radiată din circulaţie şi avea montate plăcuţe de înmatriculare false, de pe un alt autoturism", mai spune Alex Prunean, reporter Observator.

"Accident rutier produs la data de 18 mai a.c., în municipiul Dej, în jurul orei 22.50, pe strada Bistriței, pe DN 17. Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj care conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, însă din nefericire a decedat la unitatea medicală.

S-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar că numărul de înmatriculare era alocat unui alt autoturism, autovehiculul implicat în accident fiind radiat din circulație. Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident mortal în Dej. Momentul în care bărbatul fără permis intră cu maşina radiată, cu plăcuţe false, într-un cap de podeţ