Antena Meniu Search
x

Galerie foto BMW X6 furat din UK, condus de un român prin Iaşi şi Vaslui. Bărbatul spune că şi-a luat maşina cinstit, dar n-a mai plătit ratele

Poliţiştii de Frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în cadrul unei acţiuni şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 12:53

„În ziua de 18 mai a.c, în jurul orei 14.00, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism marca BMW X6, condus de un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Vaslui, în vârstă de 58 de ani”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

BMW X6 furat din UK, găsit în România

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, mai indică sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de peste 150.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » BMW X6 furat din UK, condus de un român prin Iaşi şi Vaslui. Bărbatul spune că şi-a luat maşina cinstit, dar n-a mai plătit ratele