Antena Meniu Search
x

Șoferul român care și-a pierdut 2 copii și părinții în tragedia din Italia conducea de 30 de ore

Șoferul român care a provocat accidentul mortal de pe o autostradă din Toscanda era la volan de aproximativ 30 de ore, spune ziarul italian Corriere della Serra. Doi copii ai șoferului, dar și părinții lui au pierit în impact.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 22:43

Locul accidentului în care au murit 4 români în Italia
Şoferul român care a provocat accidentul din Toscana conducea de 30 de ore - Vigili del Fuoco
  • Şoferul român se îndrepta spre Napoli.
  • În maşină erau 8 persoane, în loc de 7.

Conform ziarului italian, șoferul a băut două cafele la un local de pe Autostrada del Sole, cu puțin timp înaintea tragediei. Conducea deja de aproximativ 30 de ore. Tânărul de 30 de ani, care e din Bistrița-Năsăud, voia să ajungă la Napoli, cu o mașină în care erau 8 persoane, în loc de 7, câte ar fi trebuit în mod legal.

Corriere della Serra citează un martor care spune că, înainte de impact, la câțiva kilometri doar de locul tragediei, a văzut un Volkswagen Turan care mergea periculos, în zig-zag.

„Când mi-am dat seama, am redus viteza şi am luat distanţă de maşina care se mişca nebuneşte”, a dezvăluit martorul, citat de jurnaliştii italieni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maşina românilor s-a izbit de un TIR şi a fost proiectată într-un alt automobil. Fetiţa de 2 ani şi băieţelul de 10 ani ai şoferului român au murit, la fel şi părinţii săi.

„Nu mai puteam ţine ochii deschişi, era mort de oboseală”, a declarat şoferul, conform Corriere della Serra.

Românul a fost arestat de poliţiştii italieni şi urmează să fie audiat luni. Şoferul avea o condamnare în Italia pentru furt, în Calabria, şi a fost eliberat condiţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Șoferul român care și-a pierdut 2 copii și părinții în tragedia din Italia conducea de 30 de ore