Antena Meniu Search
x

Video Notă de plată uriaşă pentru o noapte de distracţie la mare. Este cât avansul la un apartament în Bucureşti. Mamaia s-a transformat peste noapte într-un uriaş parc auto de lux

Plaje goale, cluburi pline. Aşa a arătat Mamaia zilele acestea. Staţiunea s-a umplut de bolizi de lux iar petrecăreţii şi-au etalat ţinutele de mii de euro. Chelnerii le-au dus la mese roabe de şampanie, până când noaptea s-a transformat în zi. În Vama Veche, în schimb, s-a dansat şi s-a cântat direct pe nisip. Turiştii au petrecut în jurul focurilor de tabără. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.05.2024, 19:29

Vezi și

Staţiunea a devenit un uriaş parc auto de lux. Pe străzi au circulat maşini de sute de mii de euro, care au fost parcate în faţa cluburilor. Apoi a început petrecerea.

Notă de plată, cât avansul la un apartament

Roabele cu şampanie au venit una după alta. Iar notele de plată au crescut de la oră la oră. Consumaţia minimă a fost de circa 1000 de lei dar unii clienţi au achitat peste 10 mii de euro pentru o noapte de distracţie. 

Domni: O seară plăcută, 1.200 de lei... 

Pe acelaşi subiect

- Un 1 Mai muncitoresc, cu toţii muncim... Aproximativ.

Băiat: De persoană am cheltuit circa 5.000 de lei. Pentru plăcerea noastră nu ne-am uitat la bani.

Doamnă din Teleorman: Până la urmă cu toţii ne lăsăm copiii acasă să petrecem câteva zile intense, după care revenim la cele cotidiene.

Ţinutele şi accesoriile, pregătite din timp, nu au fost nici ele ieftine. 

Reporter-tânăr: Cât ai dat pe ochelari?

- Cât am dat pe ochelari? 400 de euro.

- Special pentru seara asta?

- Special pentru seara asta şi serile următoare.

Tânără1: Îmi fac ţinuta cu două zile înainte. Nu mă pregătesc cu foarte mult timp înainte.

Tânără 2: Rochiţa este de pe internet, de la PrettyLittleThing. Nişte botine simple, negre. Şi dresuri cu animal print. Aşa se poartă acum.

Străinii au chefuit româneşte

Chefuri n-au fost doar în cluburi. Mii de tineri au venit în staţiune pentru un festival de muzică electronică. Alţi bani, altă distracţie. 

Turist englez: Am cheltuit deja 150 de lire sterline. Probabil voi mai cheltui încă 150.

În Vama Veche, tinerii au preferat plaja clubului. Mii de oameni au îndurat curajoşi cele 10 grade Celsius de peste noapte dansând sau stând în jurul focurilor de tabără.

Tineri: Mi-e frig, dar ce să fac? Asta este. Suferă baba la frumuseţe.

- E foarte tare, e a doua oară când vin în Vamă şi vreau să spun că e o experienţă care merită trăită. Mă cunosc cu câţiva, cu cel mult cinci oameni că cunosc, restul sunt străini şi sunt nişte străini foarte de treabă. Vama chiar leagă prietenii. 

Petrecerile au durat, ca de obicei, până în zori. Iar distracţia a continuat şi peste zi, deşi a plouat.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Chiar dacă după hainele turiştilor pare luna noiembrie, în realitate este începutul lunii mai. Deşi în Vama Veche sunt 14 grade şi nu am văzut pe nimeni în pantaloni scurţi sau mânecă scurtă, toţi şi-au găsit alte moduri de a se distra.

Sportul a pus sângele în mişcare. Printre petrecăreţi s-a găsit şi un reporter ad-hoc.

Nu toată distracţia din Vamă a fost nevinovată. O bătaie generală a izbucnit pe faleză, în toiul noapţii. Poliţiştii nu au fost de faţă, dar au deschis un dosar penal şi încearcă acum să dea de urma agresorilor.

50 de mii de turişti sunt pe litoral, în vacanţa de 1 mai. Localurile vor rămâne deschise până după Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Notă de plată uriaşă pentru o noapte de distracţie la mare. Este cât avansul la un apartament în Bucureşti. Mamaia s-a transformat peste noapte într-un uriaş parc auto de lux