Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros din Londra. Un individ înarmat cu o sabie a ucis un copil de 13 ani şi a rănit alţi patru oameni

Scene şocante petrecute în această dimineaţă la Londra. Un bărbat înarmat cu o sabie de samurai a înjunghiat mai mulţi oameni în plină stradă. Un băiat de 13 ani a murit în urma atacului şi alţi 4 au fost răniţi. Suspectul, un bărbat de 36 de ani, a fost reţinut. Poliţia a exclus varianta unui act terorist dar încearcă să afle motivul atacului.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 21:18

Vezi și

Imaginile de groază au fost filmate în estul Londrei, în apropierea unei staţii de metrou. Era 7 dimineaţa, când, un barbat cu barbă, cu hainele pline de sânge, agită furios o sabie de samurai în stradă, în timp ce trecătorii fug îngroziţi. Un martor povesteşte că l a văzut pe agresor cum scoate sabia şi înjunghie un adolescent, care trecea pe lângă el. Se năpusteşte apoi asupra altor doi trecători.   

Suspectul are 36 de ani, iar presa din Regat scrie că era cunoscut ca un individ violent

"Am auzit poliţia. Am urmărit totul de la fereastră, am văzut oameni pe stradă, dar mi-a fost frică să ies", a spus un martor. Mai multe echipaje de salvare ajung la faţa locului şi acordă primul ajutor victimelor. Un băiat de 13 ani nu a mai putut fi salvat. "A fost transportat la spital, după ce a fost înjunghiat, dar, din păcate, a murit la scurt timp. Evenimentele din această dimineaţă sunt terifiante şi nici nu pot să-mi imaginez ce simt cei afectaţi", a declarat Stuart Bell, şef poliţie.

Agresorul reuşeşete să fugă. A urmat o cursă de aproape jumătate de oră, prin curţile oamenilor, cu poliţia pe urmele lui. Suspectul iese din nou în stradă şi aici reuşesc poliţiştii să-l încolţşească. Pe primii doi agenţi care s-au apropiat de i-a rănit cu sabia şi sunt acum în spital. Înainte să-i atace, atacatorul a vrut să ştie dacă sunt credincioşi. Martorii povestesc că agenţii au reuşit cu greu să-l imobilizeze.  

Suspectul are 36 de ani, iar presa din Regat scrie că era cunoscut ca un individ violent. Înainte de a lansa atacul, localnicii povestesc că individul a intrat cu mașina în zidul unei case, aparent intenționat. Poliţia londoneză a precizat că nu e vorba de un act terorist şi  încearcă acum să afle ce motivele atacului. Regele Charles a transmis un mesaj de condoleanţe familiei băiatului ucis, iar primarul Londrei le-a cerut celor care au filmarii cu incidentul să le trimită poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Filmul atacului sângeros din Londra. Un individ înarmat cu o sabie a ucis un copil de 13 ani şi a rănit alţi patru oameni