Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de la Cannes 2024. Filmul biografic în care Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump, aplaudat timp de opt minute

Festivalul de la Cannes a continuat şi seara trecută. Iar toți ochii au fost ațintiți asupra filmului biografic în care actorul cu origini româneşti, Sebastian Stan joacă rolul tânărului Donald Trump. Producţia a fost aplaudată timp de opt minute la finalul proiecţiei. Între timp, marile staruri de la Hollywood au cucerit Coasta de Azur. Actriţa Demi Moore este una dintre favoritele criticilor pentru premiul de cea mai bună actriţă. 

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 12:07

Filmul mult aşteptat al serii la Cannes a fost "The Apprentice", în care actorul român Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump. Producţia a primit ovaţii din partea publicului timp de opt minute. 

Regizată de cineastul iraniano-danez Ali Abbasi, pelicula explorează ascensiunea lui Donald Trump la putere în America anilor 1980, precum și căsătoria sa cu prima sa soție, Ivana. 

Vedetele din distribuţia filmului au întors toate privirile pe covorul roşu.

Vezi și

Kevin Costner a primit aplauze 10 minute pentru cel mai nou film al său, "Orizont - O saga americană"

Pe acelaşi subiect

Şi actorul Kevin Costner a primit 10 minute de aplauze, care l-au emoţionat până la lacrimi. Felicitările au venit după ce, cel mai nou film al său, "Orizont - O saga americană"  a avut premiera la Festivalul de la Cannes. Este confirmarea de care avea nevoie, 30 de ani de muncă la acest film. Pelicula spune povestea cuceririi Vestului Sălbatic şi pentru că niciun  studio nu a vrut să îşi asume costurile uriaşe, Kevin Costner şi-a ipotecat proprietatea din Santa Barbara, de pe malul oceanului, pentru a face rost de bani.  

Kevin Costner, regizor: Ei bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca există Cannes, pentru că eu sunt un regizor independent, în esență, și sunt aici cam de unul singur. Mă ajută să creez o conștientizare pentru un film pentru care nu am toți banii din lume.

Nu este singurul actor legendar prezent la Cannes. Legendarul Richard Gere a revenit pe Croazetă, însoţit de soţia şi fiul lui în vârstă de 24 de ani. 

Demi Moore, şanse mari la premiul pentru cea mai bună actriță

Actorul în vârstă de 74 de ani şi-a prezentat filmul "Oh, Canada", în care joacă alături de actrița Uma Thurman. La 54 de ani, diva imbracata intr o rochie  de mătase naturală  nu a trecut neobservată prin faţa camerelor, 

O altă apariţie aplaudată la Cannes a fost cea a actriţei Demi Moore. The Substance, drama în care joacă, se află printre favoritele juriului. Acest lucru, spun criticii, o face pe Demi o candidată serioasă la premiul pentru cea mai bună actriță. 

Festivalul de film de la Cannes, considerat cea mai importantă întâlnire a industriei cinematografice, se încheie sâmbătă cu ceremonia de premiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri externe » Festivalul de la Cannes 2024. Filmul biografic în care Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump, aplaudat timp de opt minute