Antena Meniu Search
x

Formula 1. "Înţepături" între managerii de la RedBull şi Mercedes, pe tema "transferului" lui Verstappen: "Nu cred că piloţii mei sunt problema lui"

Managerii de la RedBull şi Mercedes au ajuns să se ironizeze în public, tema discuţiei fiind Max Verstappen. După ce Mercedes s-a arătat interesată de pilotul olandez, şeful de la RedBull "l-a înţepat" pe Toto Wolff. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 17:57

Formula 1. "Înţepături" între managerii de la RedBull şi Mercedes, pe tema "transferului" lui Verstappen: "Nu cred că piloţii mei sunt problema lui"
- Profimedia

Christian Horner, managerul celor de la Red Bull a vorbit în China despre modul în care Toto Wolff încearcă să îl convingă pe Max Verstappen să îşi schimbe echipa şi să semneze cu Mercedes, încercând să profite de problemele cu care s-a confruntat constructorul în ultima perioadă.

Horner a precizat că Verstappen nu are niciun motiv să plece de la RedBull, iar Wolff ar trebui să concentreze pe problemele sale de la Mercedes, nu pe situaţia pilotului său. "O să am grijă ce spun aici. Aţi vorbit cu Max despre asta? Pentru că, dacă vorbiţi cu Max, nu este doar o semnătură. Ştim că are contract până în 2028, dar este despre cum simte echipa, e relaţie are cu ea. Nu cred că piloţii sunt problema lui Toto. Mercedes este a treia într-o luptă cu clienţii săi. Poate Toto ar trebui să se gândească mai mult la echipa lui şi să nu se mai gândească la piloţii care nu sunt disponibili. Nu ştiu de câte ori trebuie să o mai spună Max (n.r. că va continua la Red Bull), a spus-o de atâtea ori. Cred că cineva vrea doar să facă zgomot. Echipa e în formă, de ce ai vrea să pleci de aici?", a declarat Horner, potrivit Marca.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

Pe acelaşi subiect

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Formula 1. "Înţepături" între managerii de la RedBull şi Mercedes, pe tema "transferului" lui Verstappen: "Nu cred că piloţii mei sunt problema lui"