Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 aprilie 2024. O fetiţă de 4 ani ar fi murit din cauza unei toxiinfecţii, iar bunica ei a făcut infarct și a murit la aflarea veşti

Știrile zilei, 30 aprilie 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 30.04.2024, 19:54

Vezi și

Știrile zilei, 30 aprilie 2024

1) Caz cutremurător în Călăraşi. O fetiţă de 4 ani ar fi murit din cauza unei toxiinfecţii, iar bunica ei a făcut infarct la aflarea veştii şi a încetat din viaţă la spital.

2) Focar de pestă porcină africană în Olt. Peste 11.000 de animale au fost sacrificate, după ce suspiciunile autorităţilor veterinare au fost confirmate de analize.

3) Taxa pe lux sau pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie, adică după alegerile prezidenţiale. Guvernul spune că în acest moment nu se poate aplica din cauza lipsei de colaborări între Fisc şi primării.

4) Alertă la Londra în această dimineaţă. Un individ de 36 de ani a înjunghiat mai multe persoane cu o sabie, iar un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa în urma atacului.

5) Marele premiu la loteria americană a fost câştigat de un bărbat care se luptă de 8 ani cu cancerul. Acesta spune că va folosi o parte din sutele de milioane de dolari pentru a se trata la cei mai buni medici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 aprilie 2024. O fetiţă de 4 ani ar fi murit din cauza unei toxiinfecţii, iar bunica ei a făcut infarct și a murit la aflarea veşti