Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 mai 2024. Doi interlopi au sechestrat un tânăr de 21 de ani, pe care l-au bătut cu pumnii și chiar şi cu o bâtă

Știrile zilei, 9 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 09.05.2024, 19:35

Vezi și

Știrile zilei, 9 mai 2024

1) Actorul Florin Piersic a fost internat la Spitalul Foişor din Bucureşti, "cu o stare generală gravă". Medicii fac investigaţii suplimentare pentru a decide paşii care vor fi urmaţi în continuare.

2) Guvernul vrea să ia măsuri anti-shrinkflație, după modelul francez. Astfel, producătorii vor fi obligaţi să semnaleze cât mai vizibil pe ambalaje că au redus gramajul unui produs, deşi preţul a rămas neschimbat.

3) Reglare de conturi violentă în Chiajna, pentru o datorie de 40.000 de euro. Doi interlopi au sechestrat un tânăr de 21 de ani, pe care l-au bătut cu pumnii și chiar şi cu o bâtă.

4) Momente de panică pe un aeroport din Senegal. Un avion Boeing cu 73 de pasageri a derapat la aterizare şi a ieşit de pe pistă.

5) Ucrainenii trimit pe front şi deținuți din pușcării, o tactică folosită de ruşi încă din 2022. Autorităţile speră să strângă astfel câteva mii de noi recruţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 mai 2024. Doi interlopi au sechestrat un tânăr de 21 de ani, pe care l-au bătut cu pumnii și chiar şi cu o bâtă