Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 16 mai 2024. Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă și a început să se deplaseze cu un cadru

Știrile zilei, 16 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Nadina Câmpean

la 16.05.2024 , 19:43

Știrile zilei, 16 mai 2024

1) Guvernatorul BNR spune că trebuie luate măsuri, după ce datoria ţării a depăşit 50% din Produsul Intern Brut. Legea responsabilităţii fiscal-bugetare prevede limitarea cheltuielilor la stat şi îngheţarea salariilor.

2) Bărbatul care l-a împuşcat pe premierul Slovaciei susţine că era supărat pe oprirea ajutorului pentru Ucraina. Robert Fico se află internat în stare gravă şi ar putea fi operat din nou.

Vezi și

3) Vladimir Putin a fost primit cu covorul roşu la vizita din China. Analiştii consideră că liderul de la Kremlin îi va cere lui Xi Jinping ajutor economic şi sprijin internaţional.

4) Avortul ar putea deveni serviciu medical garantat în România. Deputaţii din Comisia pentru Drepturile Omului au votat adoptarea proiectului de lege privind garantarea dreptului la întreruperea de sarcină.

5) Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă și a început să se deplaseze cu un cadru. Medicii spun că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte pe zi ce trece.

Nadina Câmpean Like

Mă leagă atât de multe de echipa Observator... Aici mi-am început cariera în 2004, Alessandra Stoicescu mi-a dat prima pasă de live. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 16 mai 2024. Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă și a început să se deplaseze cu un cadru