Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 mai 2024. Florin Piersic a ajuns cu septicemie la Institutul Inimii din Cluj Napoca

Știrile zilei, 8 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 08.05.2024, 19:07

Vezi și

Știrile zilei, 8 mai 2024

1) Medicii oferă noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a ajuns cu septicemie la Institutul Inimii din Cluj Napoca, iar doctorii i-au îndepărtat proteza de la genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

2) Arhiepiscopul Tomisului a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru corupţie. Înalt Prea Sfinţitul Teodosie este acuzat că ar fi promis unui om de afaceri 20% din baniii obţinuţi de la Secretariatul de Stat pentru Culte.

3) Problemele din Slănic Prahova se adâncesc şi mai tare. Ploile din ultimele zile au făcut ca încă o stradă să se surpe, spre disperarea localnicilor.

4) Au început audierile în Dosarul Mineriada. Virgil Măgureanu, fostul director SRI, a fost primul chemat în această dimineaţă la Parchetul General.

5) Imagini dramatice surprinse pe aeroportul din Istanbul. Un avion cargo al Boeing a aterizat fără roata din faţă care, din motive tehnice, nu s-a deschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 mai 2024. Florin Piersic a ajuns cu septicemie la Institutul Inimii din Cluj Napoca