Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei,15 mai 2024. Premierului Slovaciei a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital

Știrile zilei, 15 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 15.05.2024 , 19:10

Știrile zilei, 15 mai 2024

1) Tentativă de asasinat asupra premierului Slovaciei. Robert Fico a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital.

2) Crimă oribilă în cartierul Crângaşi din Capitală. Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri, în vârstă de 16 respectiv 20 de ani.

Vezi și

3) Parchetul European condus de Kovesi a desfăşurat percheziţii în Bucureşti. Procurorii fac anchetă cu privire la o fraudă de opt milioane de euro, din timpul pandemiei de Covid-19.

4) Cazul Vlad Pascu duce la schimbări în Codul Penal. Şoferii drogaţi sau băuti care provoacă accidente mortale ar putea primi pedepse cuprinse între 15 şi 20 de ani.

5) O femeie de 73 de ani din Dragomireşti a murit, după ce chirurgul ar fi uitat o compresă în abdomenul ei. Tragedia a avut loc în 2022, iar acum medicul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei,15 mai 2024. Premierului Slovaciei a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital