Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei,15 mai 2024. Premierului Slovaciei a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital

Știrile zilei, 15 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 15.05.2024 , 19:10

Știrile zilei, 15 mai 2024

1) Tentativă de asasinat asupra premierului Slovaciei. Robert Fico a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital.

2) Crimă oribilă în cartierul Crângaşi din Capitală. Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri, în vârstă de 16 respectiv 20 de ani.

Vezi și

3) Parchetul European condus de Kovesi a desfăşurat percheziţii în Bucureşti. Procurorii fac anchetă cu privire la o fraudă de opt milioane de euro, din timpul pandemiei de Covid-19.

4) Cazul Vlad Pascu duce la schimbări în Codul Penal. Şoferii drogaţi sau băuti care provoacă accidente mortale ar putea primi pedepse cuprinse între 15 şi 20 de ani.

5) O femeie de 73 de ani din Dragomireşti a murit, după ce chirurgul ar fi uitat o compresă în abdomenul ei. Tragedia a avut loc în 2022, iar acum medicul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei,15 mai 2024. Premierului Slovaciei a fost împuşcat de un bărbat în timpul unei băi de mulţime şi a fost transportat de urgenţă la spital