Antena Meniu Search
x

(P) „În sfârșit mă pot ocupa doar de treburile de antreprenor” – mărturia celor care au ales contabilitatea online

Contabilitatea online reprezintă o soluție modernă și extrem de eficientă pentru gestionarea finanțelor unei afaceri. În prezent, tot mai mulți antreprenori optează pentru acest tip de serviciu, întrucât oferă numeroase avantaje care simplifică într-un mod considerabil viața unui om de business.

de Redactia Observator

la 17.03.2023, 12:49

Printre cele mai mari beneficii pe care le oferă serviciile de contabilitate online este faptul că îți oferă posibilitatea de a scuti timp prețios, care era risipit atunci când trebuia să străbați orașul de fiecare dată pentru a purta o discuție cu expertul contabil.

Cu toții știm cât de important este timpul pentru un antreprenor care are de rezolvat o mulțime de treburi zilnice, iar contabilitatea online reușește cu succes să te scape de această povară și să îți ușureze viața într-un mod considerabil.

Întreg procesul contabil se realizează prin intermediul unei platforme sau a unei aplicații personalizate, unde se pot realiza rapoarte financiare în timp real, iar datele pot fi accesate și actualizate de oriunde și oricând. Astfel, reușești să ai control total asupra afacerii tale și să fii întotdeauna informat despre situația acesteia, pentru a putea lua cele mai bune decizii, care să crească profitabilitatea.

Pentru a înțelege mai bine avantajele de care poți beneficia odată ce apelezi la contabilitate în mediul digital, iată câteva mărturii ale antreprenorilor care se bucură din plin de aceste servicii automatizate:

„În trecut, întreg procesul contabil mi se părea un calvar. Pe lângă faptul că nu înțelegeam mare lucru din discuțiile cu expertul, căci folosea un limbaj de specialitate cu care nu eram obișnuit, mă oboseau foarte tare drumurile până la biroul acestuia. Practic, eram nevoit să îmi fac programul după cel al contabilului, ceea ce era foarte neplăcut. Însă de când am început să colaborez cu o firmă în mediul digital, viața de antreprenor a devenit brusc mult mai simplă. Am lăsat totul pe mâinile experților, care mă țin la curent cu situația firmei mele prin aplicața mobilă” – Marian Dumitru.

„Viața de antreprenor de dinainte să descopăr serviciile contabile online era destul de greoaie. Keez, firma cu care colaborez acum, mă ajută cu orice problemă, iar totul se desfășoară într-o formă digitalizată. Acest avantaj îmi salvează timp și bani. Cu acest partener am reușit să rezolv o mulțime de aspecte ale afacerii mele și să fiu productiv.”– Liviu Dragan.

„În sfârșit mă pot ocupa doar de treburile de antreprenor, iar acesta reprezintă cel mai mare beneficiu pe care mi-l oferă contabilitatea digitală. Am un program extrem de încărcat, iar modul în care funcționau serviciile contabile clasice mă împiedica uneori să îmi îndeplinesc sarcinile zilnice. De fiecare dată când am nevoie de ceva, fie de un sfat de la contabil, fie de un document al firmei mele, deschid aplicația și totul se rezolvă rapid. Nu m-aș mai întoarce vreodată la modul tradițional de lucru.” – Bianca Irimia.

Te poti bucura și tu de toate aceste avantaje și de multe altele, dacă alegi să ții pasul cu progresul tehnologic și să optezi pentru servicii digitalizate. Fă chiar acum acest pas și vei reuși să duci afacerea ta la următorul nivel!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Advertoriale » (P) „În sfârșit mă pot ocupa doar de treburile de antreprenor” – mărturia celor care au ales contabilitatea online