Antena Meniu Search
x

Video "Multe buletine sunt nule". A început centralizarea voturilor din ţară. În Timişoara, oamenii s-au încurcat şi nu au mai înţeles cum trebuia să voteze

Sacii cu buletinele de vot au ajuns, azi noapte, în mai multe primării din ţară. În Capitală aceştia au fost duşi la Biroul Electoral de la fiecare sector în parte. În Sectorul 6, sacii au ajuns în jurul orei 2.00. În Timişoara, aceştia au ajuns destul de târziu deoarece buletinele de vot au fost multe, iar unele vor fi anulate. Iar în Cluj, au fost duse doar procesele verbale şi buletinele de vot europarlamentare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.06.2024 , 08:18

După închiderea secţiilor şi numărarea buletinele de vot din Capitală, acestea au fost aduse la fiecare birou electoral de sector pentru a fi centralizate.

În Sectorul 6, primele buletine au ajuns după ora 2 dimineaţa. În Sectorul 1 buletinele de vot au ajuns abia după ora 4 diminaţa.

În Timişoara, oamenii nu au înţeles cum trebuia să voteze

Vezi și

Primii saci cu buletine de vot de pe raza municipiului Iaşi au ajuns la primărie după ora 1.30, iar numărătoarea în secţie s-a întins până spre dimineaţă.

Pe acelaşi subiect

Şi în Timişoara primii saci cu buletine de vot, pentru alegerea primarului şi a consiliului local au ajuns azi noapte la primăria din oraş. Însă, aici munca a fost mai grea deoarece au fost mai multe buletine de vot, iar oamenii s-au încurcat şi nu au mai înţeles cum trebuia să voteze.

"Cinci buletine, exagerat de mult. Nu vă puteţi închipui câtă muncă. Aşa a fost ok, dar prea multe buletine, adică nu trebuiau să le comaseze, înţelegeţi şi oamenii sunt debusolaţi. Avem foarte multe buletine care sunt nule. Adică oamenii nu mai ştiu ce trebuie să voteze. Unde? Când?", a declarat unul dintre cei implicaţi în procesul electoral

În Cluj după închiderea secţiilor de votare, munca celor implicaţi în procesul electoral nu s-a încheiat. Urnele au fost desigilate, voturile numărate, iar mai apoi la Cluj Arena au fost duşi sacii cu buletinele de vot europarlamentare şi procesele verbale.

Primii sacii cu buletinele de vot de la secţiile din municipiul Constanţa au ajuns la primărie în jurul orei două, iar mai apoi pe parcursul întregii nopţi au fost aduşi şi cei de la secţiile din judeţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Alegeri locale 2024 » "Multe buletine sunt nule". A început centralizarea voturilor din ţară. În Timişoara, oamenii s-au încurcat şi nu au mai înţeles cum trebuia să voteze