Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, schimb tăios de declaraţii. Ce îşi reproşează candidaţii pentru Primăria Capitalei: "În viaţă totul se decontează"

Gabriela Firea i-a reproşat lui Sebastian Burduja că, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile lui Nicuşor Dan, liberalul avea o problemă doar cu ea, de dimineaţă până seară, ea fiind colega sa de coaliţie şi "nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor". Aceasta a mai spus că în viaţă totul se decontează şi nu crede că rămân aşa lucruri. Întrebată dacă un loc la europarlamentare ar fi un premiu de consolare, Firea a spus e o onoare şi, dacă va fi eurodeputată, va lupta tot pentru a atrage fonduri europene pentru Bucureşti.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 00:28

- Inquam Photos / George Calin

„Colegilor de la PNL nu. Am să îi reproşez doar candidatului lor la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice în sens critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile actualului primar, de dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliţie şi nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor. Dar în viaţă totul se decontează. Nu cred că rămân lucrurile aşa”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă are ceva să le reproşeze colegilor de la PNL, duminică seara la sediul PSD.

Chestionată dacă această situaţie ar trebui analizată în coaliţie, Firea a răspuns: „Cu siguranţă va trebui realizată şi o analiză în cadrul coaliţiei”. De asemenea, întrebată dacă un loc la europarlamentare e un premiu de consolare, ea a replicat. „E o onoare, în primul rând”.

„Dacă voi ajunge acolo voi lupta tot pentru Bucureşti, pentru a atrage în continuare fonduri europene şi cu siguranţă voi fi un europarlamentar foarte eficient, tot pentru Bucureşti”, a completat Firea, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

"Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă pentru acest oraş. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alţi patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranţă vom fi zi de zi, aşa cum ne-aţi văzut şi în toată această perioadă, aliatul bucureştenilor. Vom aştepta rezultatele finale", declarase, duminică seară, Sebastian Burduja.

Pe acelaşi subiect

Rezultate exit poll Primăria Capitalei

Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei cu 45% din voturi, iar Gabriela Firea a obţinut 24%, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde, pe baza datelor culese până la ora 20.00.

Primăria Generală Bucureşti este câştigată detaşat, conform rezultatelor exit-pollului, de primarul în funcţie. Nicuşor Dan ocupă locul 1, cu 45% din voturi, urmat de Gabriela Firea cu 24%. Cristian Popescu Piedone – 13%, Sebastian Burduja 10%. Candidatul AUR Mihai Enache are 4% iar Diana Şoşoacă are 3% din voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Alegeri locale 2024 » Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, schimb tăios de declaraţii. Ce îşi reproşează candidaţii pentru Primăria Capitalei: "În viaţă totul se decontează"