Salina Praid îşi redeschide porţile pentru turişti după o lună. Principalele activităţi pe care le poţi face în "micul oraş subteran"
După o lună de zile în care a avut lacătul pe usă, Salina Praid s-a redeschis pentru turiştii din toate colţurile ţării. Supranumită "Zona ocnelor de sare" sau "Ţinutul Sării", micul oraş subteran şi-a primit vizitatorii cu o mulţime de activităţi inedite. Iar cei care au vrut să îmbine utilul cu plăcutul, adică tratamentul cu relaxare, au descoperit locul perfect pentru o experienţă completă.
De Redactia Observator la 16.06.2024, 08:46Săpată la o adâncime impresionată, Salina de la Praid păstrează încă multe taine. Cei care au trecut porţiile acestui tărâm subteran au rămas muţi de uimire.
Turiştii au venit la Salina Praid atât pentru tratamente, cât şi pentru distracţie
Încântaţi de vestea redeschiderii, nici turiştii de peste Prut nu au putut rata ocazia de a străbate din nou tunelurile subterane.
La fel de încântaţi au fost şi cei care vizitau încă din copilărie salina.
- Unul din cele mai vizitate obiective turistice din România, scufundat din cauza infiltraţiilor de apă. Turiștii...
- Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Cei care vin aici...
- Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar...
Deşi în urmă cu o lună oraşul subternat a fost inundat de apele pârâului Corund, vizitatorii au păşit încrezători în salină.
Părinţii au fost însă cei mai încântaţi de deschiderea Salinei Praid. Cunoscută pentru benefiicile asupra sănătăţii, cei mai mulţi au venit în căutarea unui tratament miraculos.
Accesul în oraşul subternan de sare se face cu autobuzul, printr-un tunel lung de 1.500 de metri, urmată apoi de o coborâre de aproximativ 250 de trepte abrupte.