Antena Meniu Search
x

Galerie foto Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei

Un loc cu o frumuseţe deosebită, care este vizitat de din ce în ce mai mulţi români, se află la doar 100 km de Bucureşti. Este vorba despre Salina Slănic Prahova. Situată într-o zonă cu un peisaj care-ţi fură privirea, în oraşul Slănic, judeţul Prahova, salina e deschisă publicului încă din anii '70.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 17:27

La doar o oră şi jumătate de mers cu maşina din Capitală, Salina Slănic Prahova este din ce în ce mai vizitată de atât de români, cât şi de turişti străini.

Temperatura în Salina Slănic Prahova este de 12-13 grade Celsius pe tot parcursul anului

Accesul în salină se face cu microbuzul de la casa de bilete. Salina impresionează prin design-ul parcă rupt din filmele SF, cu săli înalte de peste 70 m. 

Salina Slănic Prahova – Mina Unirea este situată în orașul Slănic din județul Prahova, la aproximativ 100 km de Bucureşti, 38 km de Ploiești, 88 km de Brașov, respectiv 99 km de Buzău. Pe tot parcursul anului, temperatura în salină este de aproximativ 12-13 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Cât costă intrarea la Salina Slănic Prahova

Pentru adulţi, tariful de intrare la Salina Slănic Prahova este de 45 lei/zi/persoană. Pentru copiii de peste trei ani şi pentru elevi, biletul costă 30 de lei. Studenţii trebuie să plătească 35 de lei pentru un bilet.

Tarife:

  • adulţi: 45 lei/zi/persoană
  • copii peste 3 ani și elevi : 30 lei/zi/persoană
  • studenţi cu vârsta până la 26 ani: 35 lei/zi/persoană
  • pensionari: 35 lei/zi/persoană
  • copii mai mici de 3 ani: gratuit 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei