Antena Meniu Search
x

Video Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Cei care vin aici au parte de tot confortul

Pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul, adică relaxarea cu tratamentul, Salina Praid este locul ideal unde o pot face. Restaurantele subterane, traseele turistice şi locurile de joacă sunt atracţiile principale pentru vizitatori, dar mai ales pentru cei mici, care au parte de multă distracţie în compania părinţilor. 

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 09:33

Vezi și

Peste 5.000 de turişti vizitează săptămânal Salina Praid, cunoscută pentru tratamente, dar mai ales pentru traseele turistice.

Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați

Femeie: E frumos, ne distrăm, copiii se simt foarte bine, au activităţi. Şi aţi ales perioada de vacanţă. Am ales perioada de vacanţă, căci altfel nu ne permitem să venim aici. În fiecare zi am făcut trasee, s-au căţărat copiii zilnic. S-au dat pe gonflabil.

Micul oraș subteran se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați, iar cei care vin aici au parte de tot confortul: de la baze de tratament, restaurant şi galerie de vin, până la bibliotecă, biliard şi parc de aventură. 

Pe acelaşi subiect

Tată-reporter: Special pentru salină cu copilul la tratament şi pentru mine că sunt alergic să sper să ne facem mai bine.

- Şi cum e aici?

- E foarte bine. Copilul are foarte multe locuri unde să se joace. Am mai fost şi în alte părţi, la alte saline, dar asta mi se pare cea mai prietenoasă cu copiii.

- Foarte plăcut. Copiii se joacă, se distrează. Noi ne relaxăm.

Administratorii salinei spun că numărul turiştilor a crescut în această perioadă datorită vacanţei celor mici.

Tibor Szabadi, coordonator turistic: Majoritatea turiştilor vin pentru tratament, că salina are un efect benefic. Pentru adulţi recomandăm 3-4 ore, iar, pentru copii, maxim o oră - două ore jumate, minim pe cinci zile.

Salina Praid este una dintre cele mai atractive destinaţii turistice din România, datorită beneficiilor asupra sănătăţii, dar şi pentru distracţie. Accesul în inima muntelui de sare se face cu autobuzul, printr-un tunel lung de 1.500 de metri. Urmează apoi o coborâre de aproximativ 250 de trepte abrupte, ca în final să se ajungă la 120 de metri sub pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Cei care vin aici au parte de tot confortul