Ultimele pregătiri pentru petrecerea de Revelion. Cât costă o distracție până în zori în Centrul Vechi din București
O zi ne mai desparte de cea mai importantă petrecere de peste an: Revelionul. Deja în restaurante e forfotă mare, se fac ultimele pregătiri pentru că totul să fie perfect. În anumite localuri, anul nou se celebrează cu muzică veche, iar clienții vor dansa pe melodiile anilor '90 şi se vor delecta cu bucate alese. Preţurile sunt însă pe măsura pretenţiilor. Distracţia poate costă chiar şi 750 lei de persoană.
De Bogdan Dinu la 30.12.2021, 22:51După doi ani sub semnul pandemiei şi al restricţiilor, restaurantele sunt în fierbere. În centrul vechi abia dacă mai găsesti un loc disponibil pentru noaptea de Revelion.
Ninel Dăilă, proprietar local: Gradul de ocupare este de 100%, din fericire acest Tevelion s-ar putea să aducă niște venituri substanțiale care să acopere o parte din pierderile de anul acesta.
Cu gândul la profit, proprietarii de localuri au pregătit oferte pentru toate gusturile. Şi buzunarele.
Preţurile de Revelion variază între 150 de lei şi 750 de lei de persoană
- Revelionul în Bucovina, o adevărată călătorie în timp. Datinile se respectă cu sfințenie, an după an
- Cina festivă de Revelion, livrată la ușă. Un meniu pentru şase persoane, cu aperitive, friptură şi desert...
- Cum să gătești peștele pentru masa de Revelion ca să ai un An Nou norocos și sănătos. Recomandările...
Ninel Dăilă, proprietar local: Avem un meniu stufos de mâncare care sa acopere toate gusturile. Avem open bar începând cu ora 21 pana la 3 dimineața.
Mircea Adrian, manager local: În noaptea de Revelion fiecare va consuma după placul inimii.
Alexandru Daniel, asistent manager: 750 de lei este prețul pentru o persoană în seara de anul nou. Avem 200 de persoane.
Petreceri până în zori în Centrul Vechi din București
Muzica anilor '90 va răsuna la multe petreceri din Centrul Vechi. Că să petreacă până-n zori, clienţii trebuie să indeplinească o regulă de aur.
Bogdan Dinu, reporter Observator: Faţă de anul trecut, restaurantele își vor servi clienții până când răsare soarele. Certificatul verde rămâne însă obligatoriu pentru accesul în localuri.
Iar restaurantele vor funcţiona la jumătate din capacitate. Cu o zi înainte de Revelion, bucătarii pun la punct ultimele detalii pentru ca totul să fie impecabil. Cu toţii pregătesc o petrecere de pomină, parcă pentru a recupera şi Revelionul de anul trecut.