Antena Meniu Search
x

Video Cina festivă de Revelion, livrată la ușă. Un meniu pentru şase persoane, cu aperitive, friptură şi desert costă în jur de 300 de lei

Cina festivă este tradiţie de Revelion, indiferent unde ne petrecem noaptea dintre ani. Nu trebuie să lipsească aperitivele deosebite sau deserturile fine, iar, pentru asta, este nevoie de timp, dar şi de talent. Cine nu are veleităţi de bucătar, poate oricând să apeleze la meniurile gata preparate. Iar orele pierdute la cumpărături se pot transforma în timp câştigat în bucătărie, dacă apelăm la tehnologie.

de Ioana Matei

la 30.12.2021, 21:28

Vezi și

Dragoş Dumitrescu, administrator restaurant: ”Suntem în focuri, vom munci şi la noapte”.

Cine nu vrea să gătească de Revelion îi lasă pe specialişti să facă asta. Doar că multe dintre comenzile pentru masa de Revelion au venit pe ultima sută de metri.

Ce comandă românii pentru masa de Revelion

Dragoş Dumitrescu, administrator restaurant: În ultimele două zile, s-au dublat. Undeva la 50 de kilograme de salata bouef. Miniburgeri, tot felul de chestii mărunte, cu peşte, creveţi, toate în cantităţi undeva tot aşa, 30, 40, 50 de kilograme”.

Pe acelaşi subiect

O cină festivă livrată direct la uşă, pentru şase persoane, cu aperitive, friptură şi desert costă în jur de 300 de lei.

Şi comenzile în aplicaţii care aduc cumpărăturile acasă au crescut cu 20 la sută faţă de luna trecută, la fel şi numărul de livratori.

Livrator: ”Tocmai mi-a intrat o comandă pe care am acceptat-o cu 90 de minute. Sunt 13 produse, cu o valoare de 170 de lei, estimativ”.

Românii au la dispoziție numeroase aplicații prin care pot comanda alimente acasă

Livratorul poate oferi alternative la produse care lipsesc, iar lista de cumpărături poate fi actualizată oricând.

Livrator: ”Tot timpul fac cumpărăturile ca şi cum le-aş face pentru mine şi de aceea verific tot timpul termenul de valabilitate, să fie în regulă. Şi, de aceea, deschid şi cutia să văd dacă toate ouăle sunt intacte”.

În perioada sărbătorilor, livrările au crescut cu 25 de procente, faţă de luna anterioară, iar valoarea medie a cumpărăturilor de final de an a fost de 270 de lei.

Ionuţ Pricop, sales director: ”Cele mai comandate sunt produsele fresh ţinând cont că suntem în prag de Revelion, au început şi lichidele să crească, şampanie, bere, vinuri”.

Trei mari retaileri oferă clienţilor opţiunea de a îşi scana singuri produsele

Aglomeraţia de la casele de marcat poate fi ocolită cu ajutorul tehnologiei de auto-scanare.

Ioana Matei, reporter Observator: Ca să evit să mai stau la coadă, o să îmi scanez singură produsele în aplicaţie şi apoi o să merg la casa self-service”.

Ioana Matei, reporter Observator: ”După ce am terminat cumpărăturile, aplicaţia îmi generează un cod de bare, pe care îl scanez la casa self-service. Astfel, salvez cel puţin 15 minute, la un coş de cumpărături de 300 de lei”.

Mulţi rămân însă reticenţi. În prezent, trei mari retaileri oferă clienţilor opţiunea de a îşi scana singuri produsele, însă doar 8% dintre cumpărături sunt făcute cu această funcţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cina festivă de Revelion, livrată la ușă. Un meniu pentru şase persoane, cu aperitive, friptură şi desert costă în jur de 300 de lei