Un bucătar, un gurmand şi un nutriţionist fac show la Antena 1: "Hello Chef", din 16 mai, de la 13:15
Antena 1 va difuza o nouă emisiune de cooking duminică, la 13:15. Roxana Blenche şi Dr. Cezar, alături de câte un invitat, vor găti diverse reţete.
De Rosse Stan la 14.05.2021, 14:29- Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
Suntem convinşi că iese o super emisiune. Dar până duminică mai e, aşa că din prea multă curiozitate, i-am făcut o vizită Roxanei Blenche ca să vedem un preview. Evident, Babană şi Dr. Cezar nu putea lipsi.
Roxana Blenche, chef: Astăzi o să facem o porţie de tortellini 4 formaggi, dar o să fie 3 formaggi. Că şi noi suntem 3. Roquefort, gorgonzola dolce, parmezan, puţin oregano, sare, piper.
Dr. Cezar: 80% din viaţă trebuie să fie sănătoasă şi 20% plăceri vinovate. Sănătos sau nesănătos ţine de cantitate.
Răzvan Babană: Chiar am învăţat de la tine că rucola e afrodisiacă şi mă vezi cum sunt pe rucolaaa.
Roxana Blenche, chef, Răzvan Babană: O să vedeţi foarte mult spirit din Babană la emisiunea Hello Chef de dumincă. O să fie şi în stânga, şi în dreapta, faţă, spate. Ca la înviere. Cum s-a dus toată lumea la Înviere, aşa să fie toată ţara la Hello Chef.
Răzvan, eşti în off-side. Te lămureşte Cezar. Un nou studiu ne spune că putem folosi sarea în cantităţi puţin mai mari decât ştiam noi. Şi îl credem pe Doctor pe cuvânt. Aşa că să ne întoarcem la sos!
Roxana Blenche, chef, Răzvan Babană: Trebuie să punem gorgonzola dolce şi roquefort. Îţi dau şi parmezan. Sper că v-aţi prins că în emisiunea asta eu muncesc şi ei vorbesc despre sănătate. Mai rad, că eu îl rad tot? Aici am oregano fresh.
Dr. Cezar: Toate plantele aromatice ajută organsimul să se vindece. Digestia începe din ochi. Când te gândeşti la mâncare, când o vezi şi abia apoi o guşti.
- Aşa e, eu de-asta m-am îngrăşat că am mâncat cu ochii.
Apa fierbe. Lasă-mă să bag şi eu să vadă ăştia la televizor că fac ceva.
Aşadar, nu uitaţi!
Răzvan Babană: Duminică, la 13:15. Eu cu Roxana şi domn profesor, doctor, ce e.