Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Momentul în care concurenţii din sezonul 7 se întâlnesc cu ispitele: "Acolo unde este loc, vor cuceri"

Insula Iubirii. Concurenții din sezonul 7 au avut parte de surprize atunci când s-a ridicat cortina și au văzut ce ispite vor fi alături de ei în aceste zile. Tensiunile au fost la cote înalte!

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 21:08

Vezi și

Tensiunile au fost la cote înalte la Insula Iubirii sezonul 7 pentru cele 5 cupluri ale sezonului, în așteptarea ispitelor care vor petrece 21 de zile alături de ei în acest test al relațiilor. Radu Vâlcan a anunțat ridicarea cortinei care le acoperea pe ispite, iar concurenții s-au uitat lung la ele.

Radu Vâlcan a anunțat venirea ispitelor în fața concurenților, iar aceștia s-au uitat lung la ele. Răzvan Kovacs, însă, l-a recunoscut pe amicul său Romeo, care a venit pe insulă în rolul de ispită și pe care l-a și salutat. Totodată, el a recunoscut-o și pe ispita Adriana, pe care l-a fel a salutat-o, potrivit a1.ro.

Ce anunț a făcut Radu Vâlcan 

"Ați venit să vă testați relația, dar și pe voi înșivă. Este momentul să cunoașteți cele 20 de ispite cu care veți locui în următoarele 21 de zile. Sunt aici să vă ajute să răspundeți la întrebările pe care vi le-ați pus atunci când ați venit în Thailanda. Dragii mei, a sosit momentul să le cunoașteți!", le-a spus Radu Vâlcan concurenților.

Pe acelaşi subiect

Prezentatorul de la Insula Iubirii sezonul 7 le-a făcut o prezentare de senzație celor 18 ispite pe care el le-a chemat în fața concurenților. Urmând ca mai apoi să cheme și cele două ispite surpriză:

"Sunt seducătoare, incitante, puternice și sigure pe ele. Știu să asculte, să observe și să înțeleagă. Știu să comunice , să flirteze și să stârnească pasiuni. Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic. Vor îndrăzni la orice. Vor pune în joc totul, vor lupta pentru cine le place. Acolo unde este loc, vor cuceri", spune Radu Vâlcan.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » TV » Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Momentul în care concurenţii din sezonul 7 se întâlnesc cu ispitele: "Acolo unde este loc, vor cuceri"