Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 23 iunie 2023. Concurenții au vizitat reședința băieților: "Îmi imaginez ce se va întâmpla aici"

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 au vizitat resortul în care băieții vor locui alături de ispite pe parcursul celor 21 de zile. Imediat după ce au inspectat vila în care vor locui băieții alături de ispite, au apărut și primele impresii. Radu Vâlcan i-a întrebat pe fiecare în parte ce părere au despre resort.

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 22:29

Vezi și

Concurenții au mers să viziteze resortul în care vor sta alături de ispite în cele 21 de zile. Prima întâlnire cu ispitele și-a pus amprenta pe concurenți și pentru unii chiar s-a lăsat cu lacrimi amare.

Bogdan s-a simțit copleșit de emoții și a începur să plângă în drum spre resort.

„Nu vreau să devenim un cuplu plângăcios. Trebuie să fim puternici și pozitivi”, a spus Claudia.

„O să încerc să-mi controlez emoțiile”, a spus Bogdan.

Pe acelaşi subiect

„Nu să-ți controlezi emoțiile. Dar nu s-a întâmplat nimic rău, nu se va întâmpla”, a mai spus Claudia.

Primele impresii

Imediat după ce au inspectat vila în care vor locui băieții alături de ispite, au apărut și primele impresii. Radu Vâlcan i-a întrebat pe fiecare în parte ce părere au despre resort.

„Îmi imaginez ce se va întâmpla aici. Petreceri, discuții. Nu mă așteptam să cunoaștem vila băieților”, a spus Bianca Giurcă.

„Dezmăț”, a spus și Ema.

„Da, este o locație foarte frumoasă, cu siguranță se vor întâmpla lucruri foarte interesante, lucruri mai puțin plăcute pentru noi, care ne vor da palpitații. Mă va deranja doar să-l văd în preajma unei femei. Sunt imagini și lucruri pe care eu în viața de zi cu zi nu le-aș accepta”, a mai spus Claudia.

Surpriza a fost că atunci când au făcut turul vilei, fetele și băieții au dat nas în nas cu ispitele feminine, lucru care nu se așteptau.

„Faceți ce simțiți. După cum vedeți, ipsitele și-au revendicat deja teritoriul”, le-a spus Radu Vâlcan cupurilor.

„Noi ne așteptam să vină băieții”, a spus ispita

„Fetele erau toate la piscină și probabil le-a speriat un pic pe fete”, a declarat Marius.

Radu Vâlcan le-a rugat pe fete să meargă să interacționeze cu ispitele feminine în timp ce avea să poarte o discuție cu băieții.

Primele tensiuni 

După replicile acide pe care și le-au aruncat aseară, Claudia și ispita Roxana au interacționat din nou, de data aceasta vorbind între patru ochi. Roxana a ținut să clarifice câteva situații care s-au petrecut în urmă cu o seară, când s-au văzut pentru prima dată.

„Am invitat-o separat pentru că așa mi s-a părut normal”, a spus Roxana.

Roxana a încercat să-i explice Claudiei că întreaga situație a fost înțeleasă greșit.

„Eu sunt aici în rol de ispită și cumva ieri ai luat-o foarte personal”, i-a spus Roxana Claudiei.

„Nu mă cunoști. Mi s-a părut că m-ai atacat într-un mod în care nu trebuia să o faci”, a spus Claudia.

„Tu dacă vezi o femeie de nivelul tău, tu exact asta trebuie să faci, să-l împingi pe iubitul tău să vezi dacă este bine. Trebuie să-ți asumi că îți lași bărbatul între niște femei superbe aici. Vom sta aici 21 de zile împreună aici, clar eu o să mă uit la bărbatul tău”, a mai spus Roxana.

„E normal să-mi apăr ce este al meu. Eu și ea nu o să fim niciodată prietene”, a spus Claudia la testimoniale.

Pe de altă parte, nici Roxana nu se lasă mai prejos și spune că dacă se va îndrăgosti în cadrum competiției este dipusă să plece cu cineva de mână de la Insula Iubirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Insula Iubirii, 23 iunie 2023. Concurenții au vizitat reședința băieților: "Îmi imaginez ce se va întâmpla aici"