Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Gestul îndrăzneţ al lui Marius faţă de ispita Oana a întors toate privirile: "Să sperăm că a simțit ceva drăguț"

Insula Iubirii din 30 iunie 2023. Abia despărţiţi de parteneri, concurenţii de la Insula Iubirii sezonul 7 încep să se integreze din ce în ce mai bine printre ispite şi îşi dau frâu sentimentelor. Marius Moise nu s-a sfiit de ceilalţi concurenţi şi a făcut un gest îndrăzneț față de ispita Oana Monea, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 22:08

Vezi și

Primul bonfire al fetelor a scos la iveală niște gesturi ce a stârnit numeroase semne de întrebare. Cea mai îndurerată a fost Bianca Giurcă, fiindcă Marius Moise a părut că se apropie prea mult de ispita Oana Monea. În timp ce ea era cuprinsă de frământări, iubitul ei făcea un gest îndrăzneț față de ispita pe care a pus ochii, potrivit a1.ro.

Primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7, care poate fi urmărit pe Antena 1 şi AntenaPLAYa fost unul plin de surprize pentru concurente, dar mai ales pentru Bianca Giurcă. Aceasta s-a supărat rapid atunci când a văzut cât de repede s-a apropiat iubitul său, Marius Moise, de ispita Oana Monea.

Întoarse la vilă, fetele au fost descusute de ispitele dornice să descopere ce s-a întâmplat. "A fost tensionat", a zis Claudia Florescu, supărată de faptul că iubitul său s-a oferit să ajute o ispită să se închidă la sutien. Aceasta a avut astfel o reacție destul de acidă, semn că a deranjat-o gestul lui Bogdan.

Primele lacrimi pe insula fetelor

Pe acelaşi subiect

"E foarte dureros, nu mă așteptam ca iubitul Biancăi să îi zică Oanei că e femeia perfectă când știa că ea își dorește să fie soția lui", a mărturisit Ema Oprișan, surprinsă de cele întâmplate. Întoarsă în dormitorul său, tânăra a început să plângă de supărare și Claudia Florescu a încercat s-o liniștească.

"Înnebunesc! Trebuia să stau acasă!", a zis ea, însă Claudia i-a zis că e mai bine că a venit aici, ca să descopere adevărul.

Între timp, pe insula băieților, Marius Moise pare să se bucure din plin de compania ispitei Oana Monea. La un moment dat, acesta a făcut chiar un gest îndrăzneț, ce a luat pe toți prin surprindere. O simplă provocare la un joc s-a terminat cu o atângere pe posterior, lucru ce nu a fost ratat de camerele de filmat. "Să sperăm că a simțit ceva drăguț", a zis Răzvan, la final, în a 4-a ediție a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » TV » Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Gestul îndrăzneţ al lui Marius faţă de ispita Oana a întors toate privirile: "Să sperăm că a simțit ceva drăguț"