Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise, dezvăluire făcută din senin de despre ispita Oana Monea. "Nu pare reală"

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Ispitele îi pun la încercare încă din prima zi a testului pe concurenţii de la Insula Iubirii sezonul 7. Dacă Marius Moise dezvăluia că a admirat-o pe Oana Monea încă din sezonul trecut, acum între cei doi pare că apare o conexiune tot mai profundă. Episoadele şi materiale extra din Insula Iubirii pot fi vizionate şi în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 22:36

Vezi și

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Potrivit a1.ro, în a treia ediție a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, la vila băieților s-a dat startul la petrecere. Detaliul pe care mulți l-au observat imediat a fost că Marius Moise a uitat de iubita lui, Bianca Giurcă, și a început s-o copleșească pe ispita Oana Monea cu numeroase complimente. La un moment dat, acesta i-a pus și o întrebare neașteptată.

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Ce i-a spus Marius Moise ispitei Oana Monea

„Îmi place că este o femeie independentă, mi se pare că este bună. Cred că Oana este o femeie cu multe calități. Este focusată foarte mult pe carieră, foarte organizată, astea sunt niște calități foarte importante la o femeie, zic eu”, a dezvăluit Marius Moise, în ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, în testimoniale.

În timpul petrecerii, concurentul a părut tot mai interesant de ispită și i-a și oferit numeroase complimente. „Nu pare reală. Pare aproape de perfecțiune, probabil e material de soție”, a zis Marius, în testimonial, vizibil impresionat de ispită.

Pe acelaşi subiect

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » TV » Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise, dezvăluire făcută din senin de despre ispita Oana Monea. "Nu pare reală"