Antena Meniu Search
x

Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY. România – Elveţia, finala pentru EURO 2024. O`Sullivan luptă la Champion of Champions

Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY, unde poţi vedea România – Elveţia, „finala” pentru EURO 2024, Champion of Champions 2023, Liga Portugal, Serie B şi trei gale spectaculoase de fight.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 17:14

Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY
Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY

Cel mai important meci care va fi în AntenaPLAY este România – Elveţia (21 noiembrie, ora 21:45), duel care este considerat „finala” din Grupa I şi care ne poate aduce calificarea la EURO 2024. Ar fi pentru prima oară după opt ani când tricolorii ajung la un turneu final.

Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY

Înainte de dubla cu Israel şi Elveţia, tricolorii sunt pe primul loc în Grupa I, fiind neînvinşi după primele opt meciuri disputate. Lupta pentru calificare este una în trei, România, Elveţia şi Israel.

Ar însemna enorm să mergem la EURO, am trăit-o pe pielea mea cu U21 şi am spus-o, dacă o fac şi la echipa mare bucuria va fi de două ori mai mare. Entuziasmul nostru ar fi de două ori mai mare. Acesta este visul oricărui jucător, nu ne ascundem, acesta este visul vestiarului şi pentru asta muncim”, a spus Ianis Hagi, la Antena 1, după victoria cu Kosovo, 4-0.

Champion of Champions 2023, în direct în AntenaPLAY

AntenaPLAY le pregăteşte o surpriză iubitorilor de snooker, care vor avea parte de un turneu care aduce la start cei mai în formă jucători din ultimul an.

Champion of Champions 2023 se va disputa în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Benfica – Sporting, meciul lunii în Liga Portugal

Spectacolul din fotbalul portughez continuă cu alte două etape. Cel mai tare duel lusitan va avea loc pe 12 noiembrie.

Atunci se vor întâlni Benfica şi Sporting, echipele care se află pe primele două locuri ale clasamentului, iar derby-ul e programat la ora 22:30, exclusiv în AnatenaPLAY.

Cupa Ligii Portugaliei revine cu două meciuri spectaculoase, Braga – Casa Pia (1 noiembrie, 22:15) şi Sporting – Farense (2 noiembrie, 22:15).

Meciurile de Serie B transmise exclusiv în AntenaPLAY

Tot în luna noiembrie, Serie B programează trei etape, iar cele mai bune meciuri sunt exclusiv în AntenaPLAY, inclusiv două partide ale Parmei, în care îi vom vedea la lucru pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Etapa a 12-a

Sampdoria – Palermo (4 noiembrie, 17:15)

Parma – Sudtirol (5 noiembrie, 17:15)

Etapa a 13-a

Venezia – Catanzaro (10 noiembrie, 21:30)

Modena – Sampdoria (11 noiembrie, 17:15)

Etapa a 14-a

Sampdoria – Spezia (24 noiembrie, 21:30)

Parma – Modena (25 noiembrie, 15:00)

Galele de fight continuă în AntenaPLAY

Galele de fight continuă în AntenaPLAY şi în luna noiembrie, atunci când vor putea fi urmărite trei evenimente care aduc spectacolul garantat. Două gale Fight Nation vor avea loc pe 11 si 18 noiembrie, iar Combate Global se va desfăşura pe 18 noiembrie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY. România – Elveţia, finala pentru EURO 2024. O`Sullivan luptă la Champion of Champions