Antena Meniu Search
x

Pe Transalpina are loc a 7-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Este weekendul cailor putere pe Transalpina. La Rânca se desfăşoară cea de-a şaptea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Competiţia este una cu un grad ridicat de dificultate având în vedere traseul cu multe viraje strânse.

de Redactia Observator

la 01.09.2019, 10:56

Vezi și

Este weekendul cailor putere pe Transalpina. La Rânca se desfăşoară cea de-a şaptea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Competiţia este una cu un grad ridicat de dificultate având în vedere traseul cu multe viraje strânse. La start s-au înscris nu mai puţin de 94 de piloţi, un record până acum pentru acest traseu. Printre aceştia, prezentatorul Neaţa, Dani Oţil, dar şi campionul Mihai Leu. Atenţie, şoferi! Traficul pe Transalpina este restricţionat pe durata competiţiei.

Încă de la prima oră, în ultima zi de vară, Transalpina s-a transformat într-un uriaş traseu de raliu. A fost doar încălzirea, pentru că etapa a şaptea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă are loc astăzi.

Mihai Leu este şi el prezent pe cel mai înalt traseu din Romania cu un bolid ce depăşeşte.600 de cai putere.

Prezentatorul de la Neaţa, Dani Oţil, se află pentru a treia oară pe Transalpina. Pentru Dani această cursă este una specială, mai ales că are propriul său viraj!

Circulaţia rutieră pe Transalpina a fost restrictionată ieri şi va fi şi astăzi.

În pauzele dintre curse, piloţii, dar şi spectatorii au putut să viziteze stânele din zonă, să guste bunătăţile tradiţionale făcute chiar acolo şi să imortalizeze momentele speciale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Pe Transalpina are loc a 7-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă