Antena Meniu Search
x

Cei 17 sportivi pe care vi i-am prezentat în campania "Fii Moş Crăciun pentru un Campion" au, acum, echipamente complete

Echipamente de antrenament, treninguri, încălţăminte sport, ghete sau geci de iarnă. Toate vor ajunge la ei. Pachetele cu echipamentele au fost deja pregătite şi vor fi trimise direct către micii campioni.

Vezi și

 Cei 17 sportivi pe care vi i-am prezentat în campania "Fii Moş Crăciun pentru un Campion" au, acum, echipamente complete. Mulţumită vouă! Echipamente de antrenament, treninguri, încălţăminte sport, ghete sau geci de iarnă. Toate vor ajunge la ei. Pachetele cu echipamentele au fost deja pregătite şi vor fi trimise direct către micii campioni.

17 campioni. La box, lupte libere, gimnastică, patinaj viteză sau haltere. 17 copii pe care voi, telespectatorii noştrii, i-aţi ajutat să-şi ducă talentul şi pasiunea mai departe. Echipamentele de care aveau atâta nevoie sunt acum, complete.

Primul echipament complet, donat pe site-ul Sport Guru.ro, a fost cel al Marinelei Moroşanu. Campioana de la haltere. Pachetul ei este deja pe drum. Restul de 16 au fost pregătite de astăzi şi trimise către campioni.

Mariaare şi ea un echipament complet. Şi nu doar pentru sala de gimnastică. Ci şi hăinuţe pentru iarnă.

Colegii campionilor vor fi şi ei ajutaţi. Se strâng bani în contul Fundaţiei Mereu Aproape. Pentru restul de echipamente, saltele pentru sală sau bârne pentru gimnastică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Campanii » Cei 17 sportivi pe care vi i-am prezentat în campania "Fii Moş Crăciun pentru un Campion" au, acum, echipamente complete