Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Târgovişte spune că nu a întrebat-o nimeni nimic, în 2 săptămâni de izolare. Povestea ta, o campanie Observator

Poveştile voastre continuă să curgă şi ne arată drama din sistemul sanitar românesc. O femeie din Ilfov ne-a relatat că a sunat la 112 pentru a fi testată. După câteva zile, a fost contactată pentru a confrima adresa, însă Salvarea a ajuns într-o altă localitate. Strângem poveştile voastre despre experienţa din pandemie la adresa de mail [email protected].

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 10:59

Vezi și

Deşi nu era greşeala ei, femeii i s-a spus că trebuie sa reia procedura: să sune la 112, să se programeze şi să aştepte din nou câteva zile până va ajunge Salvarea.

Şi o femeie din Brăila se plânge de atitudinea autorităţilor. Deşi a fost confirmată cu Covid, ea s-a izolat voluntar, împreună cu soţul şi copilul de 2 ani. În cele 14 zile, nu au fost contactaţi de DSP, care le-a transmis că urmează să fie făcută o anchetă, dar că "durează". Cât, însă, nu se ştie.

Cu aceeaşi indiferenţă a fost tratată şi o femeie din Târgovişte.

Nicoleta, Bragadiru: "Au zis ca ei sunt pe strada cu acelaşi nume, dar din Chitila, nu din Bragadiru, unde locuim noi. A trebuit să se reprogrameze totul!"

Crina, Brăila: "Am sunat noi de vreo trei ori, iar raspunsul a fost acelaşi: aşteptaţi, că se va face o anchetă şi vă sunăm noi"

Denisa, Târgovişte: "Nu m-a căutat nimeni să mă întrebe cum mă simt în cele 2 săptămâni şi nici nu au răspuns la telefoane. Nu a venit nimeni să verifice dacă stau în izolare"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Campanii » O femeie din Târgovişte spune că nu a întrebat-o nimeni nimic, în 2 săptămâni de izolare. Povestea ta, o campanie Observator